Lista ocen Toyota Yaris II Hatchback 5d (164) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 159 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Budlook
Hatchback 5d 1.0 VVT-i 69KM 51kW
alarm dziwnie się zachowuje, blokada skrzyni biegów nie zawsze łatwo się zakłada (czasami muszę kilka razy wrzucić wsteczny, aby bolec wlazł na swoje miejsce).
~Tomi
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Na razie nic. Auta z tego rocznika dużo lepiej dopracowane - narazie zero skrzypień, pisków (porównuję, bo wcześniej miałem też Yarisa, ale benzyna).
~Przemek
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
Kompletnie nic się nie działo... przez 6 lat jeździłem, zmieniałem olej i to wszystko. Toyota to naprawdę niezawodne auto.
~cadet111
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Zero awarii, jedynie drobnostki takie jak zepsuty mechanizm tylnej szyby, ale wystarczyło dokręcić jedną śrubkę.
~martinss
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Nie zauważyłem do tej pory. Wszystko działa świetnie.Może od czasu do czasu coś skrzypi ale bez przesady nie jest to męczące!
~darek
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
0 usterek- przez 3 lata wymieniłem tylko raz żarówkę, więc nie wiem dlaczego u innych użytkowników tak często \'\'padają\'\'
~kris_41@poczta.onet.pl
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
moze i niezawodne autko, ale przyjemnosci z jazdy brak, minus trzeszczace plastiki , glosny, iiii taki delikatny
~sandfighter
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
Toyota jest synonimem niezawodności dlatego nie zaskoczyły mnie żadne pierdólki, które zwykle dokuczają młodym samochodom :)
~Kitajec ;)
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
jeden szczegół - wymieńcie sobie żarówkę w prawej lampie (!) japońce mają mniejsze łapki ? poza tym nic się nie sypie, nie obrywa
Dziennik kosztów dla Toyota Yaris II Hatchback 5d
5,1
7,2
7,2
~"L"
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
przepalające się żarówki! co 2 m-ce (co 20000km), brak części poza ASO np filtr powierza, kabinowy innych nie zmienialem na szczęście
Toyota Yaris II Hatchback 5d