Lista ocen Toyota Yaris II Hatchback 5d (164) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 159 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Hubtor
Hatchback 5d 1.0 VVT-i 69KM 51kW
odradzam wszystkim zakup firmowego alarmu challenger. szósty raz byłem w serwisie toyoty nie potrafią mi go naprawić!!! alarm po jego aktywowaniu wydaje (nie zawsze) dwa sygnały SYRENĄ...mój sąsiad dostaje już kurwicy gdy parkuję pod jego oknami po północy....
~And
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
Gdyby nie hacząca i "biorąca za szybko" (wymaga przyzwyczajenia, wg serwisu brak możliwości regulacji) skrzynia biegów, to byłoby super. Nie rdzewiej, żarówki wymieniane rzadko i tanie, nie psuje się. Przeglądy w serwisie umiarkowanie drogie,
~mncn
Hatchback 5d 1.0 VVT-i 69KM 51kW
Z rozpaczą wielką stwierdzę że nic się nie popsuło. Elektronika działała bez zarzutu poza doinstalowanym niefabrycznie centralnym zamkiem. Poza tym w moim egzemplarzu miałem ekskluzywny system Korbkotronic na którego działanie nie nic narzekać.
~Patryk-Z-Toyoty
Hatchback 5d 1.33 Dual VVT-i 101KM 74kW
Nie stwierdziłem żadnych drobnych usterek do przebiegu 111000, jedynie okresowe wymiany oleju i raz zapaliła mi się kontrolka check, ale było to spowodowane tym że świecie miały przeciągnięty interwał, po wymianie wszystko wróciło do normy.
~Grześ
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
Po trzech latach eksploatacji jest nieźle, przez pierwszy rok był częstym gościem w serwisie... Teraz, po usunięciu różnych drobnych dolegliwości, działa poprawnie. Jeszcze gdyby nie te wkurzające zgrzyty i trzaski całej masy plastików...
~grzes
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
na szczęście nic sie nie stalo ale auto naprawde zadbane przeze mnie, nie daje wyższej oceny bo do licha przy takim przebiegu nic nie powinno sie dziać i w sumie nie działo się auto mnie na trasie nie zawiodlo rozczarowalo jakościa i spalaniem
~doświadczony
Hatchback 5d 1.33 Dual VVT-i 101KM 74kW
Za młody samochód, żeby narzekać. Wymieniono bezpłatnie - jak u wszystkich w tej wersji - feralny pedał gazu. Różnicy nie ma. Jak miał cechę spóźnionego powrotu - tak ma dalej, co daje efekt zbędnego gwałtownego podwyższania obrotów przy zmianie biegów.
~brera
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Notorycznie przepalające się żarówki zarówno z przodu jak i z tyłu. Z przodu bardzo ciężka wymiana - serwis praktycznie. Z tyłu konieczność wykręcenia lampy i wtedy wykręcenia żarówki, chyba że ktoś ma bardzo chudą i sprytną rękę to sobie poradzi.
~rafik11
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
jak na razie ponowne wyjęcie i założenie uszczelki w dachu bo podczas deszczu lało się do środka, wymienione klocki hamulcowe bo stukały,ścięte opony przednie po tym przebiegu gwarancja nie obejmuje sprawdzenia zbierzności
~adj0@poczta.onet.pl
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
wymieniono klimatyzator,alternator,pompę obiegową,a regulacja paska co 3 tygodnie bo piszczy, remont kapitalny silnika na gwarancji- w efekcie pogorszenie wrunków jezdnych oświadczenie serwisu cytuję przecież da się jeździć KOSZMAR
Toyota Yaris II Hatchback 5d