Lista ocen Volkswagen Polo III Hatchback (298) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 336 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~erjot
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Sztywne zawieszenie ale dobrze tłumi nierówności (na nasze polskie drogi nei ma dobrych zawieszeń są tylko te które szybciej lub później sie zorpadają
~Adrian
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Bardzo dobry komfort, prowadzenie też bez zastrzeżeń. TYLKO ZE WSPOMAGANIEM!!! Bez wspomagania w mieście tylko dla facetów i silnych kobiet!
~theinvisibleman@poczta.onet.pl
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Bez zastrzezen, dobry komfort jazdy, bardzo dobre prowadzenie, w miare dobrze znosi jakosc polskich dróg (o ile mozna nazwać to drogami).
~Maciej
Hatchback 1.3 55KM 40kW
Zawieszenie za miękkie !!! Gdyby nie koła 195/50 R15 to by było nie ciekawie na zakrętach. Cały czas dochodzą niepokojące stuki. Ogółem przeciętnie.
~tjemiolo@poczta.onet.pl
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Dobry nawet przy braku wspomagania, jednak osoby z mniejszą siłą w rękach mogą mieć problemy z manewrami na parkingu (przy braku wspomagania).
~Adam
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Zawieszenie dość szybko "umiera" (tuleje na wahaczach) nie wiem czy to słaba jakoś , czy może nasze polskie "piękne" drogi ....
~Marcin
Hatchback 1.6 i 75KM 55kW
W sam raz do tego auta, taki kompromis między komfortem, a twardością. Pewne prowadzenie, również w ostrych zakrętach.
~Michał
Hatchback 1.9 SDI 64KM 47kW
jeździ się nim bardzo przyjemnie jak na pierwsze autko sprawuje się super, tylko trochę po zakrętach niesie :)
~Adam B.
Hatchback 1.7 SDI 60KM 44kW
Swietne! Auto jest niesamowicie zwrotne. Swietnie trzyma sie drogi. Sprawdza sie swietnie nawet na rajdach ;)
~cwanybend
Hatchback 1.0 45KM 33kW
zwrotne, latwo wjechac nawet w najmniejsza dziórke, tylko szkoda ze nia mam wspomagania:/ ale daje sobie rade.
Volkswagen Polo III Hatchback