Lista ocen Volkswagen Polo III Hatchback (298) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 336 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Ciapek
Hatchback 1.0 45KM 33kW
bardzo dobry na polskie drogi-miękie zawieszenie więc przy ostrzejszym wchodzeniu w zakręty troszke nas przechyla. Ogólnie OK.
~gelob@poczta.onet.pl
Hatchback 1.0 60KM 44kW
prowadzi sie dobrze ,nawet bez ABS-u nie mam sie duzo problemów, a z kazdej sytuacji da sie samochod wyprowadzic
~tomaj
Hatchback 1.4 i 16V 100KM 74kW
dość sztywne zawieszenie ale doskonale trzyma się drogi i pewnie pokonuje zakręty nawet na dużych szybkościach
~Soczekk
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Bardzo dobrze mi sie nim jezdzi.denerwuje mnie tylko duza czulosc kierownicy (wspomaganie) podczas szybszej jazdy
~Gordo
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
Jak sie ma szerokie gumy to niezle sie trzyma w zakretach, trzeba uwarzac na przeguby(tyz wymienialem). Troche za miekkie zawieszenie.
~karolkusm@poczta.onet.pl
Hatchback 1.4 i 16V 100KM 74kW
duże rezerwy bezpieczenstwa, aczkolwiek auto sie kladzie na szybko pokonywanych łukach - cóż nie jest to gokart
~Piotr
Hatchback 1.0 50KM 37kW
Moim zdaniem to udany kompromis między komfortem a bezpieczeństwem. Do tego dość niedrogi w serwisowaniu.
~andrew
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
po roku jazdy po polskich drogach w zawieszeniu nic nie musialem wymieniac, to mnie mile zaskoczylo
~arnold
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
autko prowadzi sie bardzo dobrze jak wziasc rozmiary i mase trzyma w zakretach nie buja nie wychyla
Dziennik kosztów dla Volkswagen Polo III Hatchback
5,1
7,9
9,3
~Stachu
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Wersja 6N1 - brak stabilizatorów - wyhyla się na zakrętach. Poza tym brak zastrzeżeń.
Volkswagen Polo III Hatchback