Lista ocen Volkswagen Polo III Hatchback (284) - Bezawaryjność (poważne usterki)

Na liście zabraknie 350 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Krzpod
Hatchback 1.9 D AEF 64KM 47kW
To takie które uniemożliwiają dalszą jazdę. U mnie raz akumulator odmówił posłuszeństwa
~Sezar
Hatchback 1.3 55KM 40kW
Nic poważnego, standardowa usterka moduł zapłonu koszt używany 60 a nowy 110 i samemu się wymienia.
~śmigło
Hatchback 1.7 SDI 60KM 44kW
zero problemów z silnikiem oraz innymi częsciami, oprócz rzeczy tj hamulce, od 2 lat nie był u mechanika
~kuba
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
przez 3 lata i 55 000 km siadł mi tylko rozrusznik i cewka zapłonowa więc moim zdaniem bardzo przyzwoicie
~jacek306p
Hatchback 1.9 D AEF 64KM 47kW
skrzynia -porażka nie do kupienia w dobrym stanie używka wszystkie po psełdo remoncie
~Grzegorz
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
zawsze wszędzie dojechałem i wróciłem więc jak na razie jest niezawodny-obym nie zapeszył :-)
Hatchback 1.4 i 60KM 44kW
rozrusznik i przepustnica jak jest zimny po odpaleniu zaraz gaśnie plus tzw falowanie obrotów
~XL75
Hatchback 1.9 SDI 64KM 47kW
Bez na szczęście większych usterek, chociaż jak pisałem wyżej te mniejsze mogą wykańczać...
~Romek
Hatchback 1.0 45KM 33kW
Cewka zaplonowa jak na 12 lat to maiała prawo. Linka stabilizacji drążka. A tak to leję i jadę.
~r2r
Hatchback 1.0 60KM 44kW
Ciągłe wycieki płynu ze skrzyni biegów i konieczność wymian uszczelniaczy popychacza.
Volkswagen Polo III Hatchback