Lista ocen Toyota Yaris I 1.3 i 16V 86KM 63kW 1999-2005 (107) - Całokształt

Na liście zabraknie 83 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mamile
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
To dobre auto. Niezawodne, proste. Sprawnie jedzie i mało pali. Dostateczna ilość miejsca w środku sprawia, że można nawet wybrać się na rodzinną wycieczkę. Mały bagażnik.
~yariss
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
nie będę się rozpisywał to naprawdę najlepsze auto jakim jeździłem do tej pory. Następne to będzie Yaris verso z takim samym silnikiem 1,3 bo nas nie zawiódł a rodzinka się powiększa.
~yonki11@wp.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Naprawde udany nastepca Yarisa. Malo pali, dynamiczny, efektowna stylizacja wnetrza i karoserii, bezawaryjny. Naprawde nastepna konkretna Toyota z krwi i kosci. Szczerze polecam.
~Mirosław Radomski
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Może troszeczkę drogi... ale ogólnie sprawia pozytywne wrażenie. A i na przyszłość nie odeszedłbym od tej marki. Jest to moja pierwsza Toyota. Jednak mogę tą firmę poradzić każdemu.
~beepp@gazeta.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Dalbym 5, ale denerwuja odglosy plastikow na nierownosciach - po 4 miesiacach od kupna to nie powinno miec miejsce oraz nieprecyzyjna skrzynie biegow. Reszta na duzy +
~chromus
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Samochód doskonale się prowadzi, trochę lekki więc nawet opony zimowe nie pomagają i się ślizga. Wszystko chodzi mięciutko w odróżnieniu do aut niemieckich. Tamte są strasznie twarde.
~mattbe
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Auto dla kogoś kto nie chce jeżdzić komunikacja miejską za wszelką cene albo mu zwyczajnie nie zależy, na dłuższą trase sie nie nadaje.
~david2
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
dojeżdżając codziennie do pracy 30 km jestem zadowolony z posiadania tego samochodu, obecnie nie zamierzam zmieniać na inny, ewentualnie na yaris 2.
~simper
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Moj najlepszy zakup ... 2000 rok ale jak to toyota niezawodny ... tylko silnik 1.3 albo wyzej :) i chodzi jak burza... dla mnie autko idealne ...
Dziennik kosztów dla Toyota Yaris I 1.3 i 16V 86KM 63kW
7,3
7,9
~www.toyotac.prv.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
toyota trafiła w 10. "małe duże auto" z super osiągami i małym spalaniem - doskonałe, do tego najbezpieczniejsze w swojej klasie. Daje 5+.