Lista ocen Toyota Carina V Hatchback (109) - Całokształt

Na liście zabraknie 92 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Jarek
Hatchback 1.6 i 16V 99KM 73kW
Carina II. Mam ją od kwietnia 2003. Wymieniłem olej z filtrem i rozrząd. Lać benzynę i jeździć. Ciśnienie w cylindrach, zużycie paliwa oraz parametry spalania jak w katalogu. Korozji na razie brak. Kochane autko :)
~segald@gazeta.pl
Hatchback 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW
Nie podoba mi się tylko jakość plastików w kabinie i troche nijaki design deski rozdzielczej. Poza tym na prawdę nie ma się do czego przyczepić, jest to auto, które regularnie serwisowane będzie służyło właścicielowi długie lata.
~Piozma
Hatchback 2.0 i 16V GLi 133KM 98kW
Rewelacyjne auto za rozsądne pieniądze , tanie w ekspoatacji zarówno pod względem spalania jak i napraw . Nie rzuca się w oczy , co może być również traktowane przez niektórych na minus .
~slawek.sly@wp.pl
Hatchback 2.0 i 16V 126KM 93kW
Auto posiadam od 7 m-cy. Zrobiłem nim 60000 km i ani razu nie odmówiło mi posłuszeństwa. Ceny w serwisach wbrew opiniom nie są wygórowane(porównałem serwis VW). Ogólnie jestem bardzo zadowolony.
~Krzysztof
Hatchback 1.6 i 16V 99KM 73kW
nie ma lepszego samochodu od tej wersji samochód chodzi jak rakieta a średnie spalanie gazu ok 8/100 a w trasie 6,3l-6.5l samochód jest praktycznie bez awaryjny
~garbi7@op.pl
Hatchback 1.6 i 16V 99KM 73kW
Autko naprawde super!!!!!!!!!Bezawaryjne,trwale,dobrze wyposazone,ladnie wygladajace.Czego chciec wiecej?chyba ze...............................................CELIKI!!!!!!!!!!!!!!!!
~Przemek
Hatchback 1.8 i 16V 107KM 79kW
WSPANIAŁY SAMOCHOD, mam do niego wielki sentyment, cenie go za niezawodnosc, dopracowanie, komfort i dobry silnik. Auto sprawdza sie w 100% na kazdych warunkach jezdnych.
~endriu
Hatchback 2.0 D 73KM 54kW
Toyoty cariny nie trzeba reklamować ani chwalić TRZEBA JĄ MIEĆ!Polecam jako auto rodzinne dla tych którzy cenią bezawaryjność oraz ekonomiczność.
~TOMEK
Hatchback 2.0 TD 83KM 61kW
BARDZO WYGODNE I PRZESTRONNE AUTKO, NIC NIE STUKA I NIE PUKA WEWNĄTRZ, A PRZYPOMINA JEST TO PONAD 12 LETNI SAMOCHÓD. BARDZO WYGODNE FOTELE

Usterki Toyota Carina V

Liczba wpisów: 12

Toyota Carina V – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~piotrek
Hatchback 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW
ta toyota moja ma 176000 tysięcy przebiegu a ona może 1milion.Ja mam hatback naprawde niezawodne auto oszczędne i piękne a jak sie umyje to normalnie cacko
Toyota Carina V Hatchback