Lista ocen Toyota Carina V Hatchback (109) - Całokształt

Na liście zabraknie 92 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Alek
Hatchback 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW
Toyota to przereklamowana marka. Może tych usterek jest mniej niż w innych samochodach ale są bardziej uciązliwe. Serwis bardzo drogi. Czesci zamienne też. Małą rurkową żarówkę do oświetlenia wnetrza można kupić jedynie w serwisie. Samochód jak na tą klase trochę tandetny, nie wyciszony , czuć każdy dołek.
~m.jakubowski@kuriermlawski.pl
Hatchback 1.6 i 16V 99KM 73kW
Aż łza się w oku kręci, .że muszę go sprzedać, ale powiększyła się rodzina i musze zmienić na jakiegoś vanika. Jestem II właśc. Tojki- wcześniej miał ją starszy facet. gdy kupiłem ją 4lata temu (220 tys.km)była w super stanie i zreszto jest do dzisiaj.Naprawdę polecam .
~tadeusz
Hatchback 1.6 i 16V 99KM 73kW
jeden z lepszych samochodów na rynku używanych, chociaż zabezpieczenie antykorozyjne zdecydowanie gorsze niż np. Peugeot 405.Ogólnie koszty utrzymania mimo drogich niektórych części w ASO są niskie. Auto idealne dla rodziny, bezawaryjne, o niezłym komforcie podróżowania
~Konrad
Hatchback 2.0 i 16V 126KM 93kW
Samochod mam od dwóch lat poprzedni wlaściciel go troche zaniedbał ale po kilku popawkach jest w 100% sprawny jakoś jazdy jest bardzo zadawalająca. Jest to samochód ekonomiczny i bardzo użyteczny porpostu takiego samego nigdzie się nie znajdzie polecam wszystkim.
~Miki
Hatchback 2.0 TD 83KM 61kW
Bardzo przecietne auto, bez polotu i nie dajace radości z jazdy. Sylwetka szybko się opatrzyła i jest przestarzała. Głośne i słabo wyposarzone w porównaniu z europejska konkurencją z tej kasy. Niezawodność w moim egzempalrzu tez chyba przereklamowana.
~Zorro
Hatchback 1.6 i 16V XLi 114KM 84kW
Dobre auto, drobne usterki, auto tylko do jeżdżenie, wygląd wnętrza niestety adekwatny do rocznika (najbardzej razi plastik a`la Polonez-straszny czarnuch), auto bez wrażeń estetycznych jak to u toyoty, design daleki w tyle w stosunku do europejczyków
~daniel_dab@tlen.pl
Hatchback 1.6 i 16V 99KM 73kW
Posiadam Toyote Carine E jest to samochodzik z calą pewnoscią dla osób które czesto podróżują a nawet i dla taksiarzy heheh samochód jest niezawodny sprawóje sie pieknie pomimo uplywu lat sylwetka tego auta jest na dobrym poziaomie cóż nic dodać nic ująć
~tadeusz_krol@op.pl
Hatchback 2.0 i 16V 126KM 93kW
całokształt więcej niż dobrze,ale do doskonałości jeszcze trochę brakuje.Zuwagi na sportowy model GTi wyciszenie w środku nie jest najlepsze.Ogólnie polecam ten typ wszystkim zwłaszcza lubiących ostra jazdę z kapitalnym przyśpieszeniem.
~Stiopa
Hatchback 2.0 i 16V GLi 133KM 98kW
Samochód świetny. Ale pamiętajcie - w sytuacjach, gdy potrzebna Wam będzie pomoc nie liczcie na Toyota Motor Poland - są świetni w profesjonalnej obsłudze Klienta: dopóty są dobrzy, dopóki klient czegoś nie chce - wtedy stajesz się wrogiem!
Dziennik kosztów dla Toyota Carina V Hatchback
8,1
9,3
~spoxerx
Hatchback 2.0 D 73KM 54kW
To auto oczywiście niezawodne ale również oszczędne. Po 260000km, zmieniłem rozrząd, i elektryczny podnośnik do szyby bo skorodował, ale to jedyne co włożyłem do tego auta. Szczerze polecam samochód wszystkim!
Toyota Carina V Hatchback