Lista ocen Suzuki Baleno II (64)

4,3
~Zuki
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Świetne auto dla Polaka - Nizdużo pali, kosztuje w komisie grosze. Części drogie ale nogdy ich raczej nie zamówisz!
4,2
~Szczeki_kac@interia.pl
Kombi 1.6 i 16V 96KM 71kW
Według mnie bardzo dobry i solidny samochód za niewielkie pieniądze.Mam baleno kombi 1.6 16V 97r. i jestem z niego bardzo zadowolony.Można tanio kupić i z niewielkim przebiegiem w odróznieniu od aut niemieckich itp.Praktycznie sie nie psują :) Polecam
~masol
Kombi 1.6 i 16V 96KM 71kW
świetny samochodzik dla 4-osobowej rodziny, niepowtarzalny i o ładnej lini nadwozia, bezawaryjny, godny polecenia
~Wrzosek
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Świetna, klasyczna linia, mała usterkowość, dobry komfort jazdy, ekonomiczność - czego chciec więcej od samochodu ? :)
2,6
~tkanigos@o2.pl
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
myszlałem że jest to typowy przykład japońskiego niezawodnego samochodu ale zmieniam zdanie o suzuki dla mnie to ten samochód jest pasmem nieszczęść i porażek nikomu nie polecam takiego złomu
~grzegorz78
Kombi 1.6 i 16V 96KM 71kW
Super autko, za nieduże pieniądze. Jedyne co trzeba sprawdzić to sanki. Poza tym reszta napraw jest znośna, a biorąc pod uwagę bardzo małą awaryjność tego autka, jest to propozycja godna uwagi.
4,1
~Andrzej
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
trochę za mała prędkość maksymalna, spora niedogodność na autostradzie, chyba że się nie ma litości dla silnika. Do jazdy miejskiej wprost idealny, na naszych drogach (bez autostrad) bdb
~Cube
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Suzuki Baleno to naprawde samochod godny pochwały,choc jest mało populany w naszym kraju to naprawde warto go polecic.Z czesciami nie ma zadnych problemów.
~luiza
Kombi 1.6 i 16V 96KM 71kW
silniczek jak nowy wciaz pieknie chodzi.elastyczny, cichutki bez rzadnych popukiwan. (Silnik)
4,2
~Andrzej
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Auto super . Polecam dla osób ceniących niestandardowe produkty. Dobry dostęp do kompetentnego serwisu ( polecam AUTO TIM w Chorzowie)