Lista ocen Suzuki Baleno II (64)

~kkk
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
autko jest godne polecenia. Co mi sie nie podoba?? Ceny czesci zamiennych ktore są astronomiczne Dilerzy od Suzuki pomyślcie nad tym to nie lexus czy mercedes. Gdyby nie to to o wiele wiekszy rynek byscie zajeli bo auta są naprawe dobrej jakosci.
~RONIN666
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Bardzo dobre auto w swojej klasie i roczniku. Super przednie siedzenia, z tyłu nawet wysocy pasażerowie mają miejsce na głowę, rodzinne, super promień zawracania, silnik dynamiczny, sportowy pomruk silnika, linia karoserii spokojna ale ponadczasowa, chromowane obrzeża okien dodają szyku autu, nie nadzwyczajne wyciszenie, bezawaryjne (japończyk to japończyk- proszę zerknąć na stronę Dekry gdzie Suzuki Swift jest w czołówce bezawaryjnych aut)!...
4,6
~kanar00
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Nie ma czego szukac na sile. Autko poprosu jezdzi jest niezawodne ja swoim przejechalem 7 tys w dwa tyg nawet zarowka sie nie spalila. Moze troszke duzo pali ale tylko za kare,ostroznie z pedalem gazu i zmiesci sie w normie. Od zakupu przejechalem 20 tys wymienilem tylko olej. Dobry Zakup (Silnik)
~Sekan
Kombi 1.6 i 16V 96KM 71kW
Świetne auto z doskonałym wyposarzeniem jak z klasy wyższej,niezawodne i całkiem ładne ale duży minus za miękką blachę i bardzo kiepskie bezpieczeństo podczas wypadku.Nawet pomimo poduszek.
4,6
~malexh
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
jeżdziełm już kilkunastoma samochodami różnych klas i jestem przekonany, że cięzko jest znaleść idealny samochód, ten też nim nie jest, ale w porownaniu do innych wypada znakomicie. Zresztą, jeśli ktoś szuka b.dobrze wyposarzonego smaochodu to wie ile za niego musi zapłacić i ile później z powodu usterkowości będzie miał problemów. Kolejnym atutem jest NIEPOPOLARNOŚĆ modelu, a co za tym idzie złodzieje go "nieewidzą".
3,9
~madpicek@wp.pl
Sedan 1.6 i 16V 96KM 71kW
Generalnie bardzo fajne auto jeśli zaakceptuje się jego "uroki" czyli hałas i mało komfortowe zawieszenie. Jestem bardzo zadowolony i na razie nie mam zamiaru się go pozbywać.
4,7
~masol
Kombi 1.6 i 16V 96KM 71kW
bardzo dobre auto, świetnie się prowadzi, bezawaryjne, ekonomiczne, części nie są wcale takie drogie i w tej chwili praktycznie wszystko można dostać - godny polecenia
4,4
~Ireneos
Kombi 1.6 i 16V 96KM 71kW
Jak na 98KM i wiek to można niezłego czadu narobić startując ze świateł. Bardzo dobry, silnik warto wlać dobry olej na 10.000km dolewam 1 L.(nie wiem czy można pisać, ale ja od lat leję tylko Valvoline MAXLIFE SAE 10W-40)i jest według mnie najlepszy w swojej klasie. (Silnik)
~czex1983@interia.pl
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Swietne autko dla młodej osoby-no i 3-drzwiowa wersja podoba sie kobietom :)
4,1
~Agnieszka J.
Hatchback 1.6 i 16V 96KM 71kW
Bardzo atrakcyjny wygląd auta, jest trochę inne niż wszystkie, dodatkową zaletą tej marki jest niewielka popularność wśród złodzieji, obrobią z lusterek wszystkie Fordy i Ople w okolicy, pozostawiając mi moje auto nietknięte (Poznań). Bogato wyposarzone wnętrze, nawet w standardzie, w 1999 roku niewiele marek proponowało tyle elektryki w standardzie (szyby, lusterka itp.) Mankamentem jest zbyt mała zrywność auta i moc tylko 73 KM, co powoduje...