Lista ocen Skoda Felicia II Hatchback 1.3 68KM 50kW 1998-2001 (5) - Karoseria

Na liście zabraknie 510 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Bazyli
Hatchback 1.3 68KM 50kW
Zabezpieczenie antykorozyjne do najlepszych nie należy, ale jak się dobrze zakonserwuje podwozie raz na kilkanaście lat, a resztę raz na kilka lat to nie powinna zgnić. Kształt bardzo praktyczny, jak zwykły mieć hatchbacki w tamtych latach. Wygląd to kwestia gustu, więc nie będę się wypowiadał. sztywność (nie dotyczy przedniej części, ale o tym dalej) jest w porządku, drzwi zamykają się całkiem lekko. warto natomiast, jeżeli ktoś nie ma,...
~Michal
Hatchback 1.3 68KM 50kW
Duży minus za korozję. Kamyk odbije i jest kropeczka, ale auto miało być tanie i jest, co ja wymagam. Widziałem gorsze samochody "premium" i nie wiem kto takie kupuje, ale mówią że liczy się znaczek. Porównam do aut japońskich. Co roku zajrzeć oczyścić pomalować będzie służyć latami. Ale trzeba zajrzeć :)
~ErGie
Hatchback 1.3 68KM 50kW
Błyszczący niebieski metallic to może był 20 lat temu jak opuszczała salon. Lakier miękki, bardzo podatny na zarysowania, nadwozie z tendencją do rdzewienia, szczególnie tylna klapa oraz doły błotników, jeśli się nie ma nadkola antykorozyjnego. Z wiekiem matowieje.
~Michał
Hatchback 1.3 68KM 50kW
Rdzerwieje, ale ma prawie 20 lat. Nie ma nie rdzewiejących 20 letnich aut. Sorry. Poza tym niezbędna rozpórka na kielichach z przodu bardzo poprawia prowadzenie w zakrętach.
~Andrzej
Hatchback 1.3 68KM 50kW
Tu trzeba uważać i zabezpieczać.
Skoda Felicia II Hatchback