Lista ocen Saab 9-3 II SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW 2004-2010 (17) - Widoczność

Na liście zabraknie 17 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Kamil
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Do przodu bardzo dobra, widać prawie całą maskę co lubię. W niektórych autach maska jest tak ścięta, że prawie jej nie widać. Tutaj na szczęście tak nie jest. Z tyłu jest gorzej na co wpływ mają m.in. szerokie słupki. Z drugiej jednak strony w sedanach o podobnej wielkości którymi jeździłem wcale nie było lepiej. Poza tym mam czujniki parkowania co znacznie ułatwia manewrowanie w wielu sytuacjach.
~Navigator-3000
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
To chyba lubie w tym aucie najbardziej,nie rozumiem osob piszacych o twardym zawieszeniu. Moja wersja (Linear) ma miekkie i sie tym autem plynie doslownie ,fotele niezbyt szerokie ale sa wygodne i miekkie, centralny schowek/podlokietnik przydaje mi sie tez.Dla 4 osob komfortowo,przy piatej z tylu juz ciasniej ale znosnie. Widocznosc do przodu i na boki super,do tylu gorzej.
~MedicalDivision
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Do przodu: Super! jak się dobrze wychyli to widać koniec maski wiec spokojnie można parkować ;) Widoczność na boki: również dobra. Lusterka tak są ułożone że praktycznie nie ma martwego pola! Najgorzej jest do tyłu. Ale czujniki parkowania dużo pomagają i nie mam w ogóle problemu z parkowaniem.
~Mikołaj
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Widoczność jest dobra. Maska jest lekko opadająca i czasami ciężko ocenić gdzie samochód się kończy jednak czujniki parkowania ułatwiają sprawę. W wielu samochodach słupki A mocno ograniczają widoczność. Tutaj takiego problemu nie ma.
~Snowyy
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Widoczność jest bardzo dobra jak na sedana, lusterka są odpowiednich rozmiarów a fotel łatwo dostosować pod siebie.
~Konrad W.
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Ogólnie dobrze, trochę gorzej z widocznością do tyłu. Polecam czujniki parkowania. Dość szerokie słupki.
~SAAB:):):):)
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
do przodu bez zarzutów, do tyłu troche gorzej ale pomaga czujnik parkowania jak narazie sie nie pomylił:)
~Roslina
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Ogólnie nieźle. Gorzej z tylną szybą, przydają się czujniki parkowania.
~Kooem
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Kiepsko jest do tyłu, wysoki kufer, trzeba się przyzwyczaić.
Dziennik kosztów dla Saab 9-3 II SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
6,9
~Pawel
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Czujniki oryginalne z tylu + montowane z przodu i jest ok.
Saab 9-3 II SportSedan