Lista ocen Saab 9-3 II SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW 2004-2010 (17) - Ergonomia

Na liście zabraknie 17 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Navigator-3000
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Dla mnie deska rozdzielcza wygladala na troche zacofana,duze przyciski,odstajace pokretla,taki kant posrodku niesymetryczny.Z czasem jednak polubialem ja dobrze podswietlona,duzo swiatelek na suficie dla kazdego (sufit ladnie zaprojektowany) i na klapkach przeciwslonecznych z lusterkami tez. Brak podstawki na kubek.ale za to sa inne przydatne schowki.Jak kierowca zablokuje drzwi to nikt nie wysiadzie. Stacyjka posrodku i zaokraglony kluczyk to...
~Kamil
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Szwedzkie auta to moim zdaniem wzór ergonomii. Wsiadając do Saaba, Volvo czy nawet Scanii można odnaleźć się bardzo szybko co wiem z autopsji. W każdym z tych aut zasiadając za kierownicą niemalże od razu wiemy gdzie czego szukać i mamy wrażenie, że auto zostało zaprojektowane specjalnie z myślą o nas.
~Mikołaj
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Samochodem bez problemu mogą podróżować w dalekie trasy 4 osoby. W 5 na dłuższą metę droga może być męcząca. Bagażnik jest pojemny. Mieszczą się do niego 3 duże walizki (jednak przy ich wkładaniu przeszkadzają wystające z tylnej półki głośniki) i zostanie jeszcze trochę miejsca.
~MedicalDivision
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
No cóż. Nie wiem jak inni ale ja lubie jak jest dużo przycisków. Można się poczuć jak w samolocie ( w końcu to saab;) Mi w ogóle nie sprawia problemów obsługa tego. Może to też dlatego że jestem dość młodą osobą :)
~memphis
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
duzy natlok przyciskow ale poukladanych z polotem i ergonomia, przewygodne fotele przednie, z tyłu troche ciasno ,duzy ustawny bagaznik, bardzo ladna deska nawiazujaca do starych saabow zwlaszcza z duza navi wyglada super
~stefafan
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
wszytko na swoim miejscu..intuincyjna obsluga mimo duzej liczby przyciskow...fajnie ze konsola jest zwrocana w strone kierowcy...poczucie zasiadania w kokpicie samolotu auto jakby \"okalo\" kierowce z kazdej strony
~JayRay
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
wszystko na swoim miejscu;mam wersje vector ze skora i nawigacja - pieknie zaprojektowane wnetrze;wszystko na swoim miejscu poza stacyjka ale to kwestia przyzwyczajenia;
~Pawel
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Przecietnie. Nie ma sie czym zachwycac ale i nie ma problemow. Przelaczniki nie wycieraja sie, ale sa przecietnej jakosci.
~SAAB:):):):)
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
rewelacja jak wsiadłam pierwszy raz do saaba to poczułem sie jakbym juz 100tys tym autem przejechał. wszystko pod ręką - super auto
~Snowyy
SportSedan 1.9 TiDS 150KM 110kW
Wszystko znajduje się tam gdzie powinno, ani razu nie musiałem szukać danego przycisku czy też przełącznika.
Saab 9-3 II SportSedan