Lista ocen Renault 21 Sedan (32) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 50 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~TobiARtS@o2.pl
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
pancerz linki ssania wyjechał z uchwytu,w tylnich drzwiach szyba opadła i korbką można było tylko opuszczać podnieść już się nie dało. Cylinderek w tylnim kole poszedł,ale to moja winna że na czas szczęk nie wymieniłem.Rdza w stopniu zaawansowanym nad jednym tylnim nadkolem, lecz jej nie widać zewnątrz bo drzwi nadkola zakrywają, ale pozatym auto nie było pordzewiałe pomimo zarysować na karoserii. Ponadto w zawieszeniu jeden sworzeń wachacza...
~martinus77 (GG 6074978)
Sedan 2.1 TD 88KM 65kW
Jeżdzę nim od 2 lat, jak na razie to wymieniłem termostat (42 zł)- samemu, uszczelniłem ośkę przepustnicy paliwa- oring- samemu, sworzeń prawego wahacza (70 zł + robocizna 30), rozleciał się pedał sprzęgła (chodzi o plastikowe półksiężyce), linkę sprzęgła ( nieorginalna wzmocniona) wymiana samemu.
~wojtek
Sedan 2.1 D 70KM 51kW
moja druga R21 usterki te same: wętylator piszczy,opadają drzwi(zawiasy)psują się zamki od drzwi i bagarznika,odkleja się tapicerka drzwi,wyłazi trochę rdzy Ale lata robią swoję trzeba mieć to na uwadze
~ninja@konto.pl
Sedan 1.7 i 75KM 55kW
Co chwilę się coś psuję. Szczerze mówiąc mam już tego dość. Nie otwiera mi się bagażnik, spieprzone włączniki elektrycznych szyb, rdza, nie działa spryskiwacz tylnej szyby, światła przeciwmgielne też... itd.
~mietekfr@o2.pl
Sedan 2.1 D 74KM 54kW
jest autkiem dobrze wyposażonym jak na ten rocznik, dlatego w wyniku długoletniej eksploatacji wymaga wymiany poszczególnych elementów min. elektr. mechanizm podnoszenia szyb.
~pachulski@vp.pl
Sedan 2.1 TD 88KM 65kW
nawalalają mechanizmy elektryczne od zamków ale wystarczy dbać o ich czystość, psują się przełączniki od podnoszenia i opuszczania szyb - zwłaszcza pasażera
~don Hose
Sedan 2.0 i 120KM 88kW
Czasami zacina się centralny gdy otwieram drzwi kluczykiem.Po za tym nic.Mam go od niedawna więc ciężko mi pisać.
~wojtekk17@poczta.onet.pl
Sedan 1.7 i 95KM 70kW
jezdze ta renowka bardzo duzo od 10 lat i jeszcze ani razu mnie nie zawiodla na trasie
~olekmatolek@wp.pl
Sedan 2.2 i 110KM 81kW
drobiazgi psuja sie nagminnie, szczegolnie te zwiazane z wentylacja i elektryka
~krzysio che
Sedan 2.2 i 110KM 81kW