Lista ocen Kia Sephia II (38) - Widoczność

Na liście zabraknie 40 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Tadeusz ted5@poczta.onet.pl
Sedan 1.5 i 16V GL 88KM 65kW
Niestety to sedan. Do tyłu parkowanie to rosyjska ruletka. Nie widac konca auta,bo ładnie schodzi ku dołowi. Rozwiazania sa 2 albo spoiler ,albo jak u mnie czujnik parkowania w zderzak i wtedy to sama przyjemnośc. Z przodu Ok, wymaga kilku dni dopasowania,zwłaszcza jesli sie jezdzilo mniejszym autem.
~tęskniący za Kijanką
Sedan 1.5 i 16V GL 88KM 65kW
Wszystko bardzo dobrze widać; w tym aucie nie siedzi się wysoko i jest to sedan, a jednak tego nie czuć, wszystko widać dookoła, martwe strefy są naprawdę niewielkie, a lusterka mają należyty zakres regulacji i pole widzenia.
~remi
Sedan 1.5 i 80KM 59kW
kupuje teraz Toyote Avensis aktualny model i mam wrazenie ze nie mam miejsca na lewy lokiec a głowa jest zaraz przy slupku wzrost 187 w (sephi) nie ma tego problemu!!! widocznosc bardzo poprawna do przodu i do tylu.
~adela37@op.pl
Sedan 1.5 i 80KM 59kW
Położenie fotela (niskie) powoduje problem ze sońcem w lecie. W innych autach które miłem tego nie było. Ale nie ma co narzekąć są tak wspaniłe modele okularów.
~Tomaas
Sedan 1.5 i 16V GL 88KM 65kW
Nie jest źle. Widać wszystko to, co trzeba. Oczywiście nie jest to hatchback ani autko ze szklanym dachem... w każdym razie przyzwoite pole widzenia.
~Michał Sosnowiec
Sedan 1.5 i 80KM 59kW
Nie należe do niskich osób mam 186cm wzrostu, a jednak wogóle nie widać tylniej klapy i troche przy manewrowaniu na parkingu jest to uciążliwe....
~MateuszNASA
Sedan 1.5 i 16V GL 88KM 65kW
Dobra widoczność z samochodu nic nie blokuje widoczności kierowcy i pasażerom, samochód sam w sobie również bardzo dobrze widoczny
~pergamin@o2.pl
Sedan 1.5 i 80KM 59kW
Tu trzeba przyznać duży plus. Jak na taką kolubrynę to bardzo dobrze się ją prowadzi na parkingu. Widać dobrze tył i przód.
~jdt
Sedan 1.5 i 80KM 59kW
Nieco psują ocenę zbyt małe lusterka boczne, w których niewiele widać a i ustawić je (nawet z "elektryką") dośc trudno.
~Reza
Sedan 1.5 i 80KM 59kW
Dobra widoczność - do przodu i do tyłu. Oczywiście jak to w sedanie tył rzeba wyczuć...