Lista ocen Kia Ceed III (56) - Widoczność

Na liście zabraknie 65 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~lalosala
Hatchback 1.4 T-GDi 140KM 103kW
Widoczność jest ok, nie zauważyłem jakichś problemów. LED-owe reflektory świecą bardzo dobrze biorąc pod uwagę fakt, że są "tylko" statyczne i trzeba je ręcznie ustawiać.
~Bartłomiej
Kombi 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Widoczność przy 1,87 przód i tył da się przeżyć ale boki to jakieś nie porozumienie . Trzeba wychylać się z siedzenia by zobaczyć czy coś nie jedzie
~rob__g
Hatchback 1.4 T-GDi 140KM 103kW
Po roku wciąż nie przyzwyczaiłem się do lusterek bocznych. Kamera cofania dobrze uzupełnia widoczność z tyłu. W czasie jazdy widoczność bez zarzutu.
~AdamWalter
Hatchback 1.4 T-GDi 140KM 103kW
Ladna, naprawde niczego nie brakuje. Tylne okienko boczne jest mini-mini, ale o dziwo bardzo duzo daje - widzisz czy ktos idzie tamtedy czy nie.
~Albert Stępień
Kombi 1.6 CRDi 136KM 100kW
Bez uwag, chociaż podczas jazdy w deszczu opływ powietrza kieruje dużo wody na boczne szyby w okolice lusterek. Nie ułatwia to obserwacji otoczenia.
~Mario
Kombi Facelifting 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Jest dobrze a kamerka tylko poprawia sytuacje. Jedyne co to wycieraczki mogłyby dochodzić ze 2-3 cm bliżej krawędzi szyby.
~Szrulik
Hatchback 1.4 T-GDi 140KM 103kW
Widocznosc bardoz dobra. Fotele mogłyby miec bardziej miekkie siedziska, przy trasie powyzej 2 godzin ciezko wysiedziec.
~Krzysztof
Hatchback 1.4 T-GDi 140KM 103kW
Nie mam żadnych zastrzeżeń, lusterka i szyby są odpowiednie. Kamera i czujniki wspomagają tylko mnie na wypadek.
~Miszka
Hatchback 1.4 DOHC 100KM 74kW
Generalnie nie ma z tym problemu, choć sporadycznie potrafią przeszkadzać przednie słupki. Na plus kamera cofania.
~Artur
Hatchback 1.4 DOHC 100KM 74kW
Widoczność jest kiepska, szczególnie przez nachylenie szyby i grube słupki A. Do Golfa w kwestii widoczności nie ma podjazdu.