Lista ocen Kia Ceed III (52) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 68 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Daniel
Kombi 1.4 T-GDi 140KM 103kW
pierdoły typu zacinająca się szyba, zamglona kamera, jakaś drobna regulacja itp. Wszystko naprawione, wymienione na gwarancji bez żadnego problemu.
~Zeno
Kombi Facelifting 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Piszcząca tuleja od pedału sprzęgła, trzaski w rozmowie telefonicznej przy korzystaniu z android auto na różnych kablach. Plastiki skrzypią
~Michał
Hatchback 1.6 CRDi MHEV 136KM 100kW
Haczy 3 bieg oraz wsteczny podczas wbijania; problem z immobilizerem, problem z podświetleniem deski rozdzielczej
~wojciech_wiśniewski
Kombi 1.4 T-GDi 140KM 103kW
Daję 5 gwiazdek, bo oprócz stuków z tyłu (trzeba było doregulować odbojniki klapy bagażnika) auto jest niezawodne.
~Mario
Kombi Facelifting 1.5 T-GDI 160KM 118kW
Trochę stukała tylnia kanapa oraz wpadło mi gniazdo USB, na szczescie usuniete na gwarancji.
~Nair
Hatchback 1.6 CRDi MHEV 136KM 100kW
Generalnie ok bez większych problemów,Potrafiły się zablokować szyby po zgaszeniu silnika
~Kia_holik
Kombi Facelifting 1.0 T-GDI 120KM 88kW
narazie jeździ, ale jak długo silnik i zawieszenie popracuje to nie wiem. na szczęście 7 lat gwarancji
~Łukasz
Kombi 1.6 CRDi 115KM 85kW
Przez 3 lata laweta z usterek 4razy z gwarancji kia . Inne wady oraz serwisy około 30razy w ciągu 3 lat .
~aBe
Kombi 1.4 T-GDi 140KM 103kW
Brak. Tylko drobne poprawki estetyczne przez aso , takie jak odstającą klapka wlewu paliwa.

Usterki Kia Ceed III

Liczba wpisów: 30

Kia Ceed III – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~gorofil
Hatchback 1.4 DOHC 100KM 74kW
Za mało (4700 km) przejechałem, aby się wypowiadać na ten temat. Na razie jest bezawaryjny.