Lista ocen Honda Accord VI Sedan (173) - Całokształt

Na liście zabraknie 143 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Masa
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Miałem już kilka aut min nissana, merca, opla, i dwie hondy i przy Hondzie zostanę. Świetny samochód, na którym można polegać. Niezniszczalny i nie zatapialny.
~Radek
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Auto naprawdę mi się podoba. Wygląda luksusowo. Ma sportową linię. Moc silnika - pasuje 100% do dynamiki auta. Zbieram na następny model :D
~krys70
Sedan 2.0 16V 147KM 108kW
samochod zdecydowanie godny polecenia,malo kloptliwy w eksploatacji. Daje sporo radosci z jazdy...(oczywiscie to zdanie jest subiektywne :))
~Jerzy
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Przereklamowana, głośna, paliwożerna i cholernie awaryjna. Odradzam. Zresztą czego można się było spodziewać po Hondzie Made In England. Szkoda słów.
~Adrian777 A_Kwiatkowski@interia.pl
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Taka sportowa limuzyna dla mlodych. Njawiekszy atut tego auta to jego kop i piekny wyglad-zdarza sie jakas niezla laska na nia poleci :))))
~jod@fri.pl
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Miałem Accorda 2.oEX z 1992 wydaje mi się, że miał więcej przestrzeni we wnątrz i był cichszy zwłaszcza przy szybkościach powżej 120 km/h
~Drave
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Jeżeli ktoś poszukuje dobrego sedana, a nie chce pchać się w Passaty i A4, to może się zastanowić nad Hondą Accord
~Miroslaw W.
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
generalnie jestem very happy! nie ma takiej mocy jak benzynowe honie ale wstydu nie ma i ta slynna niezawodnosc hondy!
~Przejechane > 1Mkm
Sedan 2.0 Turbo Di 105KM 77kW
W sumie gdyby nie ten silnik (przebieg 110 kkm) całokształt nie jest zły. Plusem jest zawieszenie, ciche i komfortowe, wytrzymałe.
~G.
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Zakochałem się w tym samochodzie :). Moim następnym samochodem też bedzie Hania tylko z mocniejszym silnikiem :)
Honda Accord VI Sedan