Lista ocen Honda Accord VI Sedan (173) - Całokształt

Na liście zabraknie 143 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~V-Power
Sedan 2.0 16V 147KM 108kW
Ogólnie jak na swoje lata Accord spisywał się nie najgorzej, mogło być lepiej... 10 letnie auto 160tyś km przebiegu korozja, problemy z chłodzeniem, problemy z automatem... To trochę nie na miejscu, Przecież to niby Honda... Przy zakupie sprawdzać dokładnie blacharkę, Accord lubi rdzewieć...
~KST
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
4,5 za niezawodność, za przyjemność na krętych drogach, za vtec gdy się od 4 załącza i za prezencję(może to nie a4 z tamtych lat, ale oprócz is 200 wszystkie japońce z przełomu 90/00 lat designem kładzie na łopatki i wszelka dyskusja nie ma sensu!) Nie 5, bo ergonomia i komfort na nierównościach.
~raven
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Polecam to autko (ale tylko zadbane a nie jakiś śmietnik) każdemu kto chce mieć święty spokój z awariami itp i obawami \"co tym razem\" jak w zachodniej motoryzacji :).fajne, ciekawe eleganckie autko szczególnie sedan.podobno ostatni najpiękniejszy akordeon :)ocena: 5
~kbr11@wp.pl
Sedan 2.3 16V 154KM 113kW
Zawsze chcialem ta wersje Accordy i udalo mi sie kupic bardzo zadbany egzemplarz z bogatym wyposazeniem chodz wolalbym 2,0 ale przekonalem sie szybko do 2,3 ze wzgledu na elastycznosc. To auto kupuja ludzie z zamilowania, a nie ktorym sie poprostu tylko podoba.
~Kellergriss
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Na 5. Jestem bardzo zadowolony z jazdy/eksploatacji/ekonomiczności Accorda. Silnik i zawieszenie bardzo pozytywnie. Komfort, ergonomia w normie jak na 10-letnie auto. Wyciszenie przeciętnie. Sparalnie pozytywnie. Usterki rewelacja. Zapraszam do przeczytania całej opini.
~alan11x
Sedan 2.0 16V 147KM 108kW
Jest to auto dla osoby która ceni prosty funkcjonalny i cały czas jeszcze modny design auta bez przerażającej ilości elektronicznych urządzeń i wodotrysków. Jeśli ktoś kupi zadbany egzemplarz i będzie tak samo o niego dbał to on na pewno odwdzięczy sie właścicielowi z nawiązką...
~Jarek
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Bardzo wygodne, przyjemne auto, które wykonuje swoje zadanie, jednak nie dla każdego. Dałem trochę minusów, ale mimo to uważam, że auto warte każdego wkładu finansowego. Ma wg mnie ten pazur (o ile zadbany), którego już nowsze modele nie posiadają.
~Rech
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Auto jest ciekawa alternatywą dla niemieckich konkurentów - tańsze, trwalsze. przewaga niemców jest widoczna we wnętrzu - honda nie ma tak dobrych materiałów w środku, nie trafia też tak dobrze w gusta klientów designem wnętrza, w przeciwieństwie do np. Audi
~fan hondy
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
Auto jak dla mnie typowo rodzinne - pakowne, mocne, niezawodne, nie za duzo palace i musicie przyznac wyglada jak na swoje lata odjazdowo. Nastepna jak nazbieram pieniazki bedzie honda accord VII gen.. Zastanawiasz sie czy kupic? Kupuj tylko z dobrej reki!!!
~agnieszka.laczny@interia.pl
Sedan 1.8 i 136KM 100kW
ogolnie auto wyglada i sprawuje sie dobrze, gdyby nie wyciek oleju.W aucie zostaly wymienione juz chyba wszystkie mozliwe uszczeliki.Co chwile cos sie dzieje i znowu oleju ubywa.Zmeczyly mnie te ciagle naprawy, poprostu chyba silnik \"pada\".
Honda Accord VI Sedan