Lista ocen Fiat Marea (303) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 336 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~carl
Weekend 1.9 TD 100KM 74kW
grzeje poprawnie, klima dobrze chłodzi jednak mocno obciaza auto, silnik jakby połowe mocy tracił na klimie i przyspieszenie w miescie to tragedia na klimie
~slawoos
Weekend 2.0 20V 150KM 110kW
automatyczna klimatyzacja daje radę. Z ogrzewaniem też bardzo dobrze, silnik szybko łapie temperaturę więc juz po kilometrze czy dwóch zaczyna być ciepełko.
~Radek T.
Weekend 2.4 TD 125KM 92kW
Wentylacja i ogrzewanie ... powiedzmy, ze jezdzilem autami, gdzie jest lepiej w tym wzgledzie. Ogrzewa bardzo dobrze, jak tylko poczekac 3-5 minut.
~Roger84
Sedan 1.8 16V 113KM 83kW
W wersji bez klimatyzacji wypada nieciekawie niestety. Para potrafi się dać we znaki i to mocno. Grzeje dopiero po około 10 minutach więc także bez rewelacji.
~krakus
Sedan 1.9 JTD 105KM 77kW
nawet dobrze sie sprawuje, choc w zimie cieple powietrze tunelem dla pasazerow nie dochodzi. wiatrak jest niezly ogolnie! nie paruja szyby
~komora@o2.pl
Weekend 1.6 16V 103KM 76kW
Funkcja MAX-DEF ma największego plusa, włcza klime i ogrzewanie tylnej szyby po czym za chwile mamy czyste szyby :) Nic dodać nic ując, bardzo mi się podoba.
~Frank
Sedan 2.4 TD 125KM 92kW
Jak na diesla szybko sie nagrzewa, klima 2-strefowa,nawiew na tylene fotele, pogrzewane siedzenia kierowcy i pasazera. Jednym slowem cieplutko :D
~Sylwio Berlus
Sedan 1.6 16V 103KM 76kW
Rewelacja. mam i miałem do czynienia z wieloma autami. PS Parowanie przedniej szyby spowodowane jest rozszczelnieniem nagrzewnicy - ktoś o tym pisał
~lala
Sedan 1.9 TD 100KM 74kW
Jak to fiat... ogrzewanie przyzwoite , klimatyzacja ale parujące szyby to rzecz , do której uzytkownicy fiatów chyba są już przyzwyczajeni
~Krzysiek
Weekend 2.0 20V 150KM 110kW
W zimę super. W upalne lato mam wrażenie, że klima chodzi na max. i jakby na zewnątrz było 45 stopni to nie wydoli. Do ~36 stopni na plusie jakoś sobie radzi.