Lista ocen BMW Seria 3 E36 (457) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 776 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Bogdan
Sedan 318 i 115KM 85kW
Auto kupilem troche zaniedbane. Zrioilem co trzeba i przejechalem bez klopotu 50 tys. km. Wiadomo koncowki drazkow w kazdym aucie czasmi siadaja - na naszych slicznych drogach.
~rafix turbo
Sedan 318 i 113KM 83kW
bardzo dobrze wykończone w środku. gdy sie patrzy na samochód w środku (szczególnie na gałke od biegów) to ma sie wrażenie że to nie jest wcale samochód który ma 14 lat.
~mzarzyc@interia.pl
Sedan 318 is 140KM 103kW
Troszke siada elektryka,trzeba czasem przeczyscic styki tylnych swiatel,czasem przepali sie jakas zaroweczjka w tablicy rozdzielczej,a i uwazajcie na przednie zawieszenie,poza tym ok
~Skola
Compact 318 tds 90KM 66kW
podnośniki szyb elektrycznych... wymieniałem juz x razy nie wiem z czego one są cały czas sie wyginają i żarówki w tylnych lampach ehh
~Rafał
Compact 316 i 102KM 75kW
Podświetlenie deski rozdzielczej wymagało interwencji, oraz słabe amortyzatory tylnej klapy. Obie usterki naprawiłem we własnym zakresie.
~PIOsch
Sedan 318 i 113KM 83kW
Z wiekiem (auto ma ponad 20 lat) niestety drobiazgów się trochę zbiera... Ale wszystko jest do opanowania, nie są to jakieś kosztowne sprawy.
~stankiewicz1@op.pl
Sedan 318 i 115KM 85kW
przejechałem 100000 i tylko wymiana olejów itd i tak do dzisiaj jedynie padło łożysko alternatora ale to wina poluzowanej śruby pozatym to zero
~GrzP
Sedan 318 i 115KM 85kW
Wymiana jedynie elementów eksploatacyjnych: klocki filtry i opony, ceny niewysokie. Czujnik świateł stopu. I trochę sobie go rdza zajadać zaczyna.
~Rychu_90
Sedan 316 i 100KM 74kW
Na pewno coś by się znalazło. Częsta regulacja silnika krokowego, brak tylnego lewego stopu(raz jest raz go nie ma) central zamek raz zamyka a raz nie itp
~Azzurek
Sedan 325 td 115KM 85kW
Nie ma samochodu niezawodnego. Nie ma samochodu który się nie psuje. Ja jeszcze nie miałem usterki jakiegoś \"drobiazgu\" więc cóż powiedzieć. OK