Lista ocen Volvo XC60 II Crossover T6 310KM 228kW 2018-2020 (4) - Karoseria

~Krzysztof
Crossover T6 310KM 228kW
Wiadomo że sporawy, ale pięknie wygląda, lakier biała perła i czarne detale ( lusterka, relingi, koła, grill) robią swoje. piękne przetłoczenia, szyber po całości, nad podziw dużo miejsca z tyłu jak i z przodu ( wiem co pisze bo miałem służbowe 2 Superb'y) bagażnik trochę może i maławy ale dla mnie styka. Oświatłach Thor'a nie ma co pisac bo wiadomo, że ładne ale dla mnie mankamentem jest to że nie widac w lusterkach migającego kierunkowskazu....
~jtgs
Crossover T6 310KM 228kW
Pod względem estetycznym ciężko mieć jakiekolwiek zarzuty - ładna, nienaganna bryła. Pod względem praktycznym też nie ma się do czego przyczepić. Doceniam możliwość podniesienia tylnej rolety bez jej demontażu, co daje możliwość przewiezienia większej ilości bagażu (czy nawet np. kurtek na walizkach podczas zimowych wyjazdów).
~Pan_Buka
Crossover T6 310KM 228kW
Nie mam uwag, choć... dość słabo spasowane jest połączenie przedniego zderzaka z błotnikiem. Niby zupełnie nie rzuca się to w oczy, ale ilekroć wyjeżdżam z myjni automatycznej, w szczelinie łączenia tuż nad lewym reflektorem, zawsze znajduję fragment tasiemki wyrwanej z bocznych szczotek myjki.
~pocok
Crossover T6 310KM 228kW
Całkiem ładna, choć za dużo różnych sreberek i na klapie bagażnika poprzyklejane za dużo oznaczeń/emblematów.
Volvo XC60 II Crossover