Lista ocen Volvo V40 I 2.0 T 160KM 118kW 1997-2004 (26) - Przestrzeń dla kierowcy i pasażerów

Na liście zabraknie 25 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Pioto
Kombi 2.0 T 160KM 118kW
To jest auto kompaktowe więc jest przeciętnie. Więcej miejsca niż w VW Golf IV ale mniej niż np. Daewoo Lanos. Bagażnik jest OK, ma siatkę do mocowania czegoś w kieszeni bocznej i pas do mocowania bagażu z lewej na prawą z tyłu i uszka do przyczepienia gum mocujących. W bagażniku jest pełnowymiarowe koło zapasowe, gdzie u mnie znajduje się zbiornik LPG (koła nie wożę). Poza tym we wnęce mieszczą się głupoty (lewarek, klucze, spray do...
~zgoda
Kombi 2.0 T 160KM 118kW
Jak na tę klasę - jest wzorowo (w końcu to \"wyrośnięty kompakt\"). Miejsca z przodu dużo, z tyłu wystarczająco. Bagażnik odstaje od dzisiejszych standardów (jest po prostu mały), w dodatku jest niezbyt ustawny, bo włażą do niego ogromne nadkola.
~Bolo
Kombi 2.0 T 160KM 118kW
Z punktu widzenia kierwocy i pasażera z przodu - bdb. Nieco gorzej z tyłu - trochę mało miejsca na nogi dla pasażerów powyżej 180cm. Bagażnik chociaz w porównaniu do innych kombi mały, to dla mnie absolutnie wystarczający
~Zenek
Kombi 2.0 T 160KM 118kW
Dla kirwocy i pasażera z przodu absolutnie wystarczająco. Nieco gorzej z tyłu. Jestem wysoki (190cm)i przy moim przesunięciu fotela z amną nie zmiesci się wyższa osoba (tak powyżej 180cm) a i niższa ma średni komfort.
~zgoda
Kombi 2.0 T 160KM 118kW
"Przerośniety kompakt" i wszystko jasne - z przodu miejsca dużo, z tyłu już ciasnawo. Tylna kanapa to raczej miejsce dla dzieci, niż koszykarzy. Bagażnik mały, naprawdę malutki, w dodatku nieustawny przez ogromne nadkola.
~Bolo
Kombi 2.0 T 160KM 118kW
Dla kierowcy i pasażera z przodu - bardzo dobrze. Gorzej z tyłu. Mam 190cm i za mną może usiąść ktoś raczej niewysoki lub dziecko. A i tak miejsca na nogi będzie niewiele.
~ spec-tech.pl
Kombi 2.0 T 160KM 118kW
jedna żona jedno dziecko jeden kierowca i pies trochę bagaży i można jechać, żeby więcej zabrać to v70, tam dodatkowo druga żona drugie dziecko i łódka do środka wejdą...
~Volvo FAN
Kombi 2.0 T 160KM 118kW
Zprzodu - świetnie. MAm prawie 190 cm i słuszną posturę a jest mi wygodnie. Nieco gorzej mają pasażerowie z tyłu, ale też tragedii strasznej nie ma
~Danielvo-VOLVO FOREVER
Kombi 2.0 T 160KM 118kW
durzo miejsca dla kierowcy nawet dla wysokich, siedzi się nisko. z tyłu trochę gorzej no ale to nie jest van:)
Dziennik kosztów dla Volvo V40 I 2.0 T 160KM 118kW
9,6
11,4
~piotr81
Kombi 2.0 T 160KM 118kW
Ja mam 191 cm wzrostu wiec jak cofnę fotel kierowcy do tyłu to pasażer się zmieści ale tylko o wzroście 175