Lista ocen Volvo 940 Sedan (21) - Całokształt

Na liście zabraknie 32 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~lsa
Sedan 2.3 i 131KM 96kW
Ja mogę powiedzieć, że jestem bardzo zadowolony, usterkowość znikoma, większość można samodzielnie ogarnąć, auto duże, wygodne i niesamowicie wytrzymałe. nie ma w nim kompromisów, zrobione jest tak, żeby prztrZymało dużo. I daje radę nawet w zacnym wieku 20lat. A im starsze, tym bardziej zachwyca. klasa sama w sobie. Oczywiście nie grzeszy ekonomią, jeśli chodzi o paliwo, ale rekompensuje radością z jazdy i solidnością. Oczywiście to nie auto...
~x
Sedan 2.3 i 131KM 96kW
Wspaniale auto, niesamowicie wygodne i solidne. Komfortowe zawieszenie i niesamowicie bogate wyposażenie jak na ten rocznik. Podgrzewane fotele, elektryczne szyby itp. nawet teraz nie zawsze są w standardzie w nowszych samochodach, a tu jest i wszystki dziala idealnie mimo 2 dekad na karku. Bardzo solidne, bezawaryjne, trzeba tylko na bieżąco wymieniać uszczelki, filtry itp. jak w każdym aucie. Mam go dopiero od roku,ale jeżdzę codziennie i...
~Przemysław
Sedan 2.3 i 16V 155KM 114kW
Auto to było moje marzenie z dzieciństwa, które udało mi się je zrealizować. Samochód daje mi niesamowite wrażenia z jazdy - wyjątkowo wygodne fotele, komfortowe zawieszenie, ponadprzeciętna jakość wykonania i trwałość. I ten charakterystyczny zapach starego Volvo :) Mój egzemplarz kupiłem bardzo zadbany wizualnie, bez grama rdzy i jeszcze w fabrycznym lakierze. Musiałem w niego sporo włożyć, ze względu na bogate wyposażenie i droższy w...
~wikingkr
Sedan 2.3 i 131KM 96kW
Kiedyś auta były robione przez specjalistów, miały być to auta niezawodne oraz trwałe. Ten model jest jest z jednym z ostatnich samochodów tej generacji. Mlodsze modele sa przepełnione czesto awaryjna i drogą elekroniką. Ten samochód ro kwintesencja prostoty budowy i niezawodnosci wraz z bezpieczeństwem i jakością.
~Irek
Sedan 2.3 i 131KM 96kW
Pojazdami marki Volvo jezdze juz prawie 10 lat. Ten to mój 2 egzemplarz. Poprzedni był nafaszerowany "polskimi" patentami wieć i przygód miałem z nim niemało jednak moge z całą pewnościa napisać, że jeśli zdecydujesz sie na Volvo i kupisz je w dobrym stanie będzie ci służył przez wiele wiele lat i sprawi ci dużo radości z jazdy.
~Diverek
Sedan 2.3 i 131KM 96kW
Bardzo wygodne i przestronne auto. Gdyby było nieco dynamiczniejsze i mniej paliło byłoby rewelacyjnie. No i jeszcze gdyby seryjnie było wyposażane w ASR to i zimą byłoby sympatyczniej.
~Sobee
Sedan 2.4 D 82KM 60kW
Budowa, jak z klockow lego, prosta, funkcjonalna i bezproblemowa regulacja auta we wlasnym zakresie. Poza tym ta masywnosc, a promien skretu duzo mniejszy niz np. w VW Golf !!!! Sprawdzone!!!
~black
Sedan 2.3 i 131KM 96kW
Jeśli nie jesteś fanem mydelniczkowatych kształtów i cenisz sobie choć trochę styl i klasę auta, w Volvie można się zakochać. Fantastyczne auto.
~Marek M.
Sedan 2.4 D 82KM 60kW
Ocynkowany, zero rdzy. Wkurzająca odklejająca się podsufitka, na tapicerce pomimo wieku nie ma śladów zużycia.
Dziennik kosztów dla Volvo 940 Sedan
8,3
14,8
~lu
Sedan 2.3 i 131KM 96kW
Jeżdziłem czym innym: Focusem, Yarisem ... a ten samochód jest inny, ale już się polubiłem z nim
Volvo 940 Sedan