Lista ocen Volkswagen Vento 1.9 TDI 90KM 66kW 1993-1998 (22) - Łatwość utrzymania (pod względem kosztów)

Na liście zabraknie 29 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~;)
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
zużycie paliwa jest doskonałe może mi ktoś niewierzyć ale w mieście spala mi ok.5,3l/100km, a po za miastem zejdzie do 4,8l/100km! przeglądy i naprawy są naprawde niewielkie
~BlueWheeler
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Jeden z najtańszych samochodów w eksploatacji. Ceny części śmiesznie tanie a zużycie paliwa na poziomie 5 litrów. Nie można chcieć więcej!
~Route 79 D.L (route79.info@wp.eu)
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
miasto 6.1 Trasa 4.8 do 110km/h czesci eksploatacyjne smiesznie tanie .... oceniam na 6 poniewaz jest to jedna z najtanszych aut do utrzymania
~pitecki
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Jak pisałem trasa 5, miasto 6. Na trasie na pełnym baku robie zawsze bite 1200 km bak 55 litrow, w miescie ok 900 km, ale korki male odcinki to i tak super!
~Mlody
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Części tanie i łatwo dostępne, w zamiennikach można wręcz przebierać. Spalanie też bardzo sympatyczne, a samochód jest jeżdżony dość dynamicznie.
~danielcio
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
tak duże auto i takie małe spalanie - złoty medal dla tego modelu. często gęsto podczepiam przyczepkę a spalenie wiele nie wzrasta
~roberto
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
8-9litrow oleju w miescie-zalezy od moich nerwow-bywa i 15:),na trasie oszczednie do ok.5 sie zejdzie(ja nieumiem wiec mi chleje 6-8)
~Paweł,,,
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Co do zużycia paliwa auto to zadziwia - można nim tanio podróżować - oczywiście przy rozsądnej jeżdzie.
~KuCyK
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
przy ekonomicznej jezdzie 80% trasa 20% miasto (warszawa) wyszło mi 4.6l! jak przzycisne 5.5 to max!

Usterki Volkswagen Vento

Liczba wpisów: 14

Volkswagen Vento – wystepowanie usterek w zależności od przebiegu

~kamciu
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Bardzo tanie czesci zamienne.Dobra dostepnosc. Bardzo male zapotrzebowanie na paliwo.