Lista ocen Volkswagen Vento 1.9 TDI 90KM 66kW 1993-1998 (21) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 30 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~KuCyK
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
zapalniczka, zamek schowka, przecieki wody do bagażnika przez dziurę w kanale odprawadzajcym wode(żle połazony biteź na łączeniu i powstała mała dziurka trudna do zlokalizowania), wszystkie kostki wymagały przeczysczenia i przesmarownia, a zwłaszcza od smoka(zwarcie na plusie, spowodowane dostaniem się piachu)i czujnika tem,p. płynu chłodzącego. żarówki w kokpicie sie przepalają, mechanicznie sterowane lusterka to dziadostwo, siłownik drzwi...
~Route 79 D.L (route79.info@wp.eu)
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Tylko Dobrze. legenda o niezawodnosci nie dziala problemy z korozja i drobne usterki nie ma tragedii czesci ogolnie dostepne dlatego daje czwórke. Auta z pod tego znaczka niepotrzebnie chwalone w nieboglosy jest to zwykle auto nie ma tu nic niesamowitego
~maz78
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Mam go dopiero miesiąc, więc wymieniłem tylko to co musiałem czyli olej, płyny itp. Wkurza mnie trochę ta lekko drżąca kierownica, ale może jestem przewrażliwiony, przecież jest to dość sztywne auto.
~pitecki
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Naprawialem tylko podwozie (polskie drogi), silnika nie tykałem oprocz przegladów. Korozja w zaniedbanych miejscach, po naprawie ok.
~Mlody
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Jak narazie doskonale 10 000 km od czerwca i nic :) Tylko amortyzatory z tyłu trzeba było wymienić bo jeszcze fabryczne były.
~Michał
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
zamek centralny przy dużych mrozach odmawia posłuszeństwa ale podobno nie tylko ja mam z tym problem
~Procek
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Kiwający fotel, dywaniki z urywającymi się plastikami mocującymi, awaria zamka schowaka (Distal pomógł)
~kamciu
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Zacina sie linka od hamulca recznego. przy minimalnej predkosci czasami piszczy.
~Paweł,,,
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Praktycznie nigdy mnie nie zawiódł.
~BlueWheeler
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Sporo lat na karku i żadnych problemów.