Lista ocen Volkswagen up! Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW od 2012 (12) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 1 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~dembi5
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Samochód ma seryjne esp, żadna zima nie jest mu straszna, jeździ się nim świetnie dobrze trzyma sie drogi, nierówności wybierana są bardzo dobrze, praca zawieszenie jest cicha, nie mam żadnych zastrzeżeń. Wspomaganie kierownicy usztywnia się w zależności od prędkości. pomimo już kilku ostrzejszych zakrętów nie usłyszałem jeszcze popiskiwania któregokolwiek z kół. Sama jazda jest przyjemna i cicha. prowadzenie także. na postoju kierownica...
~Marcin
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Stanowczo najlepszy na rynku (wybierając auto sprawdzałem po kolei Alto, Sparka, C1, Picanto tylko żona, Aygo, Pande II, i10 i Citigo, a Twingo i Ka wyeliminował brak drugiej pary drzwi). Nie pochyla sięna zakrętach a przeszkody idealnie tłumi. Nie nurkuje, nie podskakuje. Z drugiej strony mniej zabawy na śniegu, wprowadzenie go w kontrolowany poślizg powoduje dziwne zachowanie (wcześniej nie miałem styczności z ESP a tu wyłączyć sięnie daje)
~grap333
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Nic do zarzucenia. Jedynie zawieszenie mogłoby mniej skrzypić, jednak aso twierdzi, że wszystko okej. Na nierównościach trzęsie jak cholera, co ciekawe w wersji po faceliftingu zawieszenie zachowuje się już całkowicie inaczej. Przy mocnych wiatrach trochę mało stabilny, czuć, że niewiele brakuje, żeby odleciał.
~Piotr O.
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
W tej klasie wzorzec, nie jeździłem bardziej przewidywalnym autem. 150km/h i auto ni epodskakuje, boczny czy czołowy wiatr odczuwalny, ale bez wpływu na prowadzenie.
~BigMac
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Autko zwinne, typowo miejskie. Po wyjechaniu na autostrade bardzo podatne na boczne podmuchy wiatru, jazda powyzej 120kmh przy wietrznej pogodzie dosc niebezpieczna
~marcin
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Jak na tą klasę auta układ jezdny bardzo dobry, niezłe konfort jazdy i bardzo pracycyjny układ kierowniczy - świetnie się prowadzi w mieście.
~Adam
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Komfortowe zawieszenie i pewne prowadzenie. Kierownica działa lekko - idealnie do manewrów w mieście.
~ASz
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Wg. mnie układ jezdny to jedna z najmocniejszych stron VW UP! Bardzo ładnie i przewidywalnie się zachowuje.
~po
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
małe i sprytne tłumienie rewelacja
~AUTORYTETmORALNY
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Twardawy, ale za to dość pewny.
Volkswagen up! Hatchback 5d