Lista ocen Volkswagen up! Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW od 2012 (12) - Ergonomia

Na liście zabraknie 1 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~dembi5
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Vw w tym obszarze wyprzedza lata świetlne konkrecje. Obsługa wszystkich urądzeń pokładowych jest dziecinnie prosta nikt nie będzie miał problemów te same rozwiązania co w starszych vw światła na pokrętle po lewej, 2 gałki nieprzeciążone funkcjami prosta konsola środkowa. Mój egzemplarz ma system maps and more i polecam to urządzenie bo jest to jedna z lepszy rzeczy w tym samochodzie. Nawigacja jest wyposażona w bluetooth dzięki czemu mamy...
~Marcin
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
VW, oni chyba od tego zaczynają projektowanie. Co prawda nie lubię ich włącznika świateł, jednak ergonomicznie jest świetnie. Także podświetlenie o zmiennym natężeniu ma sens. Przy tak wąskim samochodzie brak otwierania szyby pasażera z drzwi kierowcy mnie nie przeszkadza. Wada: brak sznureczka podnoszącego osłonę bagażnika wraz z klapą. Już kilka razy utrudniło mi to życie. Pewnie przy lifcie wprowadzą taką innowację...
~AUTORYTETmORALNY
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
W zasadzie bez zastrzeżeń, ale kierownica przysłania mi górę prędkościomierza. (Mam fotel bez regulacji wysokości.) Aby otworzyć bagażnik trzeba najpierw otworzyć zamek w drzwiach kierowcy. Trochę upierdliwe (wersja bez centralnego zamka.)
~marcin
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Rozwiązania deski rozdzielczej na bardzo dobrym poziomie, wszystkie przełączniki logicznie rozmieszczone z dobrym dostępem do przełączników. Jedynym małym problemem jest brak regulacji okna pasażera po stronie kierowcy.
~ASz
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Wszystko bardzo dobrze rozmieszczone i \"pod ręką\". Minus np. za brak podświetlenia przycisków na drzwiach od strony kierowcy od ustawiania i podgrzewania lusterek oraz otwierania szyby.
~Adam
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Auto bardzo ergonomiczne, intuicyjne, wszystkie przyciski pod ręką. Bardzo wygodne fotele - jak w aucie wyższej klasy.
~Piotr O.
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Wszystko uporządkowane. Trochę przeskadza brak podświetlenia sterowania szyb i lusterek w drzwiach.
~BigMac
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Wszystko pod reka, spora ilosc schowkow itd. Brak popielniczki (na papierki i inne drobne smieci )
~szymon
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
tutaj nie mam żadnych zastrzeżeń, prostota bez filozofowania
~grap333
Hatchback 5d 1.0 MPI 60KM 44kW
Wszystko logicznie ułożone na swoim miejscu.
Volkswagen up! Hatchback 5d