Lista ocen Volkswagen Passat B7 (137) - Całokształt

Na liście zabraknie 40 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~LuCat
Limousine 2.0 TDI CR DPF BlueMotion 140KM 103kW
Samochód jest bardzo dobrze wyciszony - nawet przy prędkościach ok 160 km/h można spokojnie w nim rozmawiać, nic nie trzeszczy - wszystko działa porządnie i dopracowanie
~sebeq76
Limousine 1.4 TSI 122KM 90kW
Nie ma na co narzekać. Kupiłem to auto jako rodzinne, chciałem żeby bylo przede wszystkim wygodnie, a tutaj jeszcze się okazało, że silnik potrafi też dostarczyć trochę frajdy.
~Paweł
Variant 2.0 TDI CR DPF BlueMotion 140KM 103kW
Wygodne, komfortowe auto, pakowne kombi, pali do 6 l na 100 km, tania eksploatacja, części bez problemu i tanie, idealne auto rodzinne. To mój 3 Passat.
~Piotrek
Variant 1.6 TDI CR DPF BlueMotion 105KM 77kW
Duże, pakowne auto. Jak na takie rozmiary silnik radzi sobie bardzo dobrze. Idealne dla osób które cenią sobie wygodę a preferują raczej spokojny styl jazdy.
~klapa
Variant 2.0 TDI CR DPF BlueMotion 170KM 125kW
to jakiś żart ten wieśwagen ,rozumiem że dla ludu ale ...chyba ludu pierwotnego ,ciągle we warsztatach ,lepiej wymienic co sie nie popsułó
~Roman
Variant 2.0 TDI CR DPF BlueMotion 140KM 103kW
Fajne auto, warte swojej ceny, nie będę silił się do porównań z innymi markami bo każdy samochód ma swoje plusy i każdy kierowca ma swoje preferencje.
~Jez
Alltrack 2.0 TDI CR DPF BlueMotion 177KM 130kW
Po początkowym rozczarowaniu auto coraz bardziej mnie do siebie przekonuje. Mam wrazenie ze dopiero po 10tys km sie dotarlo i chodzi jak potrzeba.
~carambaras
Variant 2.0 TDI CR DPF BlueMotion 170KM 125kW
najlepsze auto, jakie dotychczas użytkowałem. z jednym zastrzeżeniem: skrzynia DSG - akurat nie mam szczęścia, szarpie. Im zimniej, tym mocniej.
~Krymus
Variant 1.8 TSI 160KM 118kW
Spasowanie elementów karoserii ze sobą uświadamia mnie w przekonamiu,że auto montowane jest po ciemku z zamkniętymi oczami po jednym Krombacherze.
Dziennik kosztów dla Volkswagen Passat B7
6,9
7,8
4,5
~Bartoszek
Variant 2.0 TDI CR DPF BlueMotion 170KM 125kW
Ogólnie auto ładne i przestronne. Trafiliśmy na bdb model który nigdy nas nie zawiódł. W ocenie nie ma opcji 4 motion jaką posiadamy