Lista ocen Volkswagen Passat B6 Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW 2005-2010 (31) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 36 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~pikularusek
Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
drogo, ok. zapłaciłem 130tys złotych za passata, ale,,,,,wersja full wypas praktycznie, mocny diesel 170KM, super ekstra automat DSG, nawigacja, skóra, xenony doświetlające zakręty (bajeczna sprawa) itd itp, czyli dobrze, za taką cenę można kupić niby audi które niby bardziej luksusowa marka, ale jakością passat nie odbiega już audi za bardzo, praktycznie wcale, a do tego za 130tyż zł kupisz audi a4, ale absolutnie podstawowe w manualu i z...
~pikularus
Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
długo zastanawialem sie nad autem, przeszedłem przez salon BMW, Audi, Hondy, Mazdy, Subaru, Saab-a, wygrał Passat, za 145tys ( po targowaniu sie osiagnalem cene 130tys) dostalem maxymalnei wyposazone auto, Biksenony adaptacyjne z doswietlaniem zakretow, sportowe siedzenia, skora, nawigacja i wszystkie inne cuda na patyku w zestawieniu z niesamowitą skrzynią DSG!!! i super silnikiem 170KM TDI dajacym moc i oszczednosc!!! wart naprawde wart tej...
~Marcin
Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
Ceny serwisów i przeglądów do zaakceptowania - byle nie w ASO! Bardzo dużo przedmówców pisało o bardzo dużej awaryjności - wg mnie nie wykracza ona poza normy i nie wypada gorzej lub lepiej wobec innych samochodów. Dużo zależy od kogo i gdzie kupujemy samochód i jakie cześci/ zamienniki są lub były wymieniane.
~szczygielska@poczta.onet.pl
Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
Cena mojego egzemplarza to około 160000, praktycznie co roku należy wymieniać ogrzewanie webasto. Wymianie uległy już podzespoły za cenę okóło 40000zł. samochód ma 5 lat i co dalej, z przeczytanych opinii wynika, że w najbliższym czasie dojdą ksenony, silnik i zawieszenie - to co pozostanie już chyba nic
~arek r.
Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
Samochód wart swojej ceny. Bardzo dobrze wyposażony (nawigacja, DvD, bluetooth, czujniki, twardy dysk, biksenony itp)bo VW ma dobrze skonfigurowane pakiety specjalne, które za rozsądne pieniądze pozwalają cieszyć się kompletnym wyposażeniem.
~jacek
Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
Kupiłem auto z Niemiec po lizingowe.Miał 2 lata i 9 miesiecy z przebiegiem 181 tys km. wersja Higline zapłaciłem 48 tys + opłaty około 2,5 tys Nowy w tej wersji (skóra , el. klapa, telefon duża navi itp) kosztuje ponad 130 tys !!!
~inzynier
Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
padła skrzynia, koszt jest kosmiczny, po 3 latach 180.000km potwierdziło się powiedzonko że dziś samochód ma wytrzymać 200.000km, mój się pospieszył ale jest w statystyce :)
~bliski rozpaczy
Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
Może w innych egzemplarzach jest lepiej, ale w moim cena nowego, a nawet 50 tyś. za czteroletniego grata, to kompletne nieporozumienie!
~Kris
Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
Plastiki się sypią i odpadają takie płatki zwłaszcza koło włącznika świateł i kluczyka.Także na drzwiach koło łokcia kierowcy coś już się wyciera.
Dziennik kosztów dla Volkswagen Passat B6 Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
7,4
~K.Lipski
Variant 2.0 TDI-CR DPF 170KM 125kW
Jakość plastików na początku to porażka,teraz się ułożyły, no ale już zaczęły obłaźić zwłaszcza koło włącznika świateł
Volkswagen Passat B6 Variant