Lista ocen Volkswagen Passat B6 Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW 2005-2010 (12) - Ergonomia

Na liście zabraknie 37 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~krzyhco
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
Bez szału, ale OK. Dwie rzeczy mnie nieustająco wkurzały: 1. lokalizacja przycisku otwierania baku (jest tuż obok przycisku do otwierania kufra i 2 razy na 3, zamiast baku otwierałem kufer...) 2. lokalizacja blokady poduszki powietrznej pasażera - blokada jest tak zlokalizowana (b. często wożę syna), że podczas wyłączania trzeba omalże paść na kolana przed pasażerem... czasem powoduje to niezręczne sytuacje ;)
~arkadiusz
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
jak to w VW prawie wszystko na miejscu ale elektryczny hamulec ręczny to dla mnie nieporozumienie, mimo, że zrobiłem tym autem już 50 tyś km, ciągle nie mogę się przyzwyczaić do tego guziczka.
~Paweł
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
Tempomat jest genialny. Jeździłem wieloma samochodami ale żaden nawet nowszy innych marek nie miał tak praktycznego, precyzyjnego i łatwego w obsłudze tempomatu.
~xxx
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
Jak w VW wzorowa. Choć plastiki strasznie tandetne jak na auto za prawie 100 tyś zł. Seryjne nagłośnienie bardzo biedne, chyba nawet lepsze ma dacia logan.
~Jack
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
Ergonomia na wysokim poziomie. Ale stylistyka pozostawia juz wiele do życzenie. Czarne, nudne plastiki. Generalnie wnętrze szare, smutne i nijakie.
~Zdzisio83
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
Deska rozdzielcza przyjazna dla kierowcy + za to ,zegary dobrze rozmiszczone i dobrze czytelne ogolnie jest pod tym wzgledem calkiem niezle
~Dex
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
YYYY w końcu to Passat. Wszystko tam gdzie się tego spodzewamy, czyli poprostu pod ręką. Jest OK i nie ma się co rozpisywać.
~barcak07
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
Duży bagażnik. Wiele praktycznych schowków, poprostu niemiecka precyzja.Przyciski dobrze rozmieszczone.
~Maciejka
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
Wszystko we właściwym miejscu. Sterowanie klimatyzacją genialne
~Polo
Sedan 1.9 TDI 105KM 77kW
przeszkadza mi elektryczny chamulec (narazie dziala )
Volkswagen Passat B6 Sedan