Lista ocen Volkswagen Passat B4 Sedan (53) - Całokształt

Na liście zabraknie 71 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~szerszen...
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
myslałem ze jest dobry dlatego go kupiłem 2 lata temu przez trzy miesiące był luz ale potem to prawdziwy koszmar był dla mnie :(230000km na szczescie go sprzedałem:)
~patynow
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Jest to warsja B4 niema narazie lepszego auta na polskie drogi ,praktycznie na ten przebieg żadnych poważnych usterek ,najpoważniejsza usterka to turbo,przy 700tys
~tomek toomek_p@wp.pl
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
wsumie niezły samochodzik fajnie jezdzi średni komfort jazdy ale i tak mi sie podoba !!! bo mało pali :)) i nie traci na wartości tak dużo jak w przypadku forda mondeo czy opla vektry
~pol6418@interia.pl
Sedan 1.8 90KM 66kW
auto dla spokojnego kierowcy ma 13 lat zaczyna go brac korozja,stoi pod chmurka,ale mnie nie zawiodlo w trasie,usterki usuwam na bierzaco
~student
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
Auto tanie w momencie zakupu i podczas eksploatacji. Do tego, komfortowe, nieźle wyglądające, dające frajdę z jazdy. Silnik TDi - serce na wiele lat.
~leszek126@poczta.onet.pl
Sedan 1.9 TDI 90KM 66kW
tani w eksploatacji i raczej niezawodny. W zimie pali bez problemu o ile sprawne są świece. Silnik głośny ale za to odwdzięcza się niezawodnością.
~wojtek.filipiuk@interia.pl
Sedan 1.9 TDI 75KM 55kW
Passacik B4 TDI jest po prostu fenomenalny ten zamochod sie nie psuje, Uwazam ze lepszy jest na dalsze trasy niz do jezdzenia (krecenia sie) po miescie.
~Barney
Sedan 1.9 TDI 110KM 81kW
szlag mnie trafia kiedy mam nim jeździć na krótkich odcinkach lub w korkach, kiedy jazda wymaga częstych zmian biegów
~MIREK
Sedan 1.6 100KM 74kW
PO PRZEJECHANIU 40TYS.KILOM. ZACZYNAJĄC OD 133TYS.ŻADNYCH PROBLEMÓW I NAJMNIEJSZYCH AWARI JEŻDI DO DZISIAJ BEZ TYKANIA PALCEM
~komar1970@tlen.pl
Sedan 1.9 TDI 110KM 81kW
polecam ato nie drogie jak na ta klase najlepszy samochud jaki mialem duze rodzinne auto . ekonomiczne i bardzo ladne.
Volkswagen Passat B4 Sedan