Lista ocen Volkswagen Passat B4 Kombi (117) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 118 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Grzegorz Kulesza
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Za ogrzewanie duży plus, przy -20 stopniach po przejechaniu 5 km wyraźnie czuć ciepłe powietrze, latem odczuwa się brak klimatyzacji.
~laksen
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Ogrzewanie perfekcyjne, zimą w krótkim rękawku jade w trase, przednia szyba błyskawicznie odparowuje, klima manual, ale wystarcza.
~jerzy86
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Wolno się nagrzewa, nawet bardzo wolno, ale jak już się nagrzeje to grzeje jak głupi.
~siewek
Kombi 2.0 115KM 85kW
bez zarzutu, para szybko schodzi,najwyzej otwiera sie okno jak jest duzo pary i tyle:)
~Pablo
Kombi 2.0 115KM 85kW
mam wersje z klimatronikiem super sprawa w lato swietnie chlodzi a w zime dobrze grzeje
~kowal
Kombi 2.0 115KM 85kW
po wymianie termostaru grzeje bardzo dobrze i dotego klimatyzacja więc jest bardzo dobrze
~W1SN14
Kombi 1.8 90KM 66kW
Ogrzewanie dobrze grzeje, ale panel przełączników mógłby wyglądać trochę nowocześniej.
~jam
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
nawiew na pełnych obrotach to już prawie huragan, niestety dość głośno działa, dałbym 4,5 ale się nie da
~zyga4don@wp.pl
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
zimą grzeje szybko, klimy nie mam ale elektryczny szyber to rekompensuje, takze latem nie ma tragedii
~horizon@vp.pl
Kombi 2.8 VR6 174KM 128kW
Bardzo wydajne ogrzewanie. Klimatyzacja mało wydajna. Latem dużo ciepła bije z podłogi, nie wiem czemu.
Volkswagen Passat B4 Kombi