Lista ocen Volkswagen Passat B4 Kombi (120) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 115 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mp9790@op.pl
Kombi 1.8 90KM 66kW
Bardzo proste zawieszenie i ogólnie bez zbędnych udziwnień, co sprawia, że doskonale się sprawdza i jest tani w przypadku napraw.
~kuba
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
bardzo dobrze się prowadzi, choć na zakrętach czasem trzeba zwolnić żeby nie wypaść - być może to kwestia wąskich opon...
~tomek19904
Kombi 2.8 VR6 174KM 128kW
Zawieszenie jest bardzo konfortowe ale na dużych zakrętach trzeba trochę zwolnić... bo to kawał samochodu no i w dodatku kombii
~Michał
Kombi 2.0 115KM 85kW
Auto prowadzi się dobrze, na zimowych oponach mam wrażenie że tył zachodzi przy ostrych skrętach. w lato jeżdżę na 205/50/16
~Mcree
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Siadają amory tył i końcówki drążków, ale to norma na naszych drogach, częśći tanie jak barszcz np. amortyzatory tył 60zł kpl
~Robert B
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
zbyt miekki, wszystko dobrze na lekkich lukach w czasniejszych zakretach wyrzuca przod i to zanacznie, diesel wazy
~irek.klaudia@poczta.tp.pl
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
SZTYWNY ALE TAKI MA BYĆ, NA ZAKRĘTACH JEDZIE SIĘ JAK PO SZYNACH NIC NIE PRZECHYLA NIE JAK NP. W AUDI W KTÓRYM CZĘSTO SIE SYPIE
~Passsion
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Wszystko ok. Bieżące naprwy nie musiały długo czekać. Nie zwlekałam, aż mi zaczęło podwozie odpadać
~MrQspy
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Po prostu świetny, chodzi cichutko, lekko i bardzo precyzyjnie. Inne auta mogą się uczyć od Passata.
~jerzy86
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Nic przy nim nie robiłem, coś mi czasami stuka z lewej strony od kilkudziesięciu tys km i nie wiem co to.
Volkswagen Passat B4 Kombi