Lista ocen Volkswagen Passat B4 Kombi (124) - Całokształt

Na liście zabraknie 111 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~lucek85
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Passat Kombi w dieslu to najlepsze auto jakim jeździłem. Przestronne wygodne ekonomiczne dynamiczne i niezawodne. Nie dawno miałem remont mieszkania i prawie wszystkie materiał woziłem autem a trochę tego było hehe;))
~Krzysiek 26
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Przereklamowane gnijące nie warte tej ceny przecież ono ma już 15 i jeżdzi jak trup. Mimo tego że kosztowało mnie 10000zł kupowałem najlepiej utzymany. NIEPOLECAm !!! Cieszę sie, żę już sprzedałem:)))
~ediku
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Auto jest ok. Samochód czasami nazywany cysterną osobową. Przeważnie kombi w dieslu używany na wypady za granicę (Ukraina)Zbiorniki paliwa w tych autach mają nawet pojemność 150 litrów po dmuchaniu.
~maciekstopka@wp.pl
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
w zasadzie dostałem to czego oczekiwałem od samochodu. może i trochę twardy, toporny ale jeździ wszędzie- na trasie i po lesie. następnym razemwybrałbym może wersję 110km ale podobno są mniej trwałe- podobno:)
~ruf
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Warczący muł bagienny. Jedyny naprawdę niezawodny samochód jaki miałem. Oszczędny i praktyczny. Postanowiłem go zajeździć do końca - broni się skutecznie już z 6 lat.
~Passsion
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Samochód jeździ na powietrzu. Pomijam wielkość baku, tj około 80 l i częstotliwość tankowania co 6 tygodni. Najwięcej udało mi się zrobić jednorazowo na pełnym baku 1380 km!
~jerzy86
Kombi 1.9 TDI 90KM 66kW
Brzydki, toporny, zardzewiały, niezawodny, tani w eksploatacji. Zrobiłem nim ok 90tys. nigdy nie stanąłem w trasie, zawsze odpala i dojeżdża do celu... jak do tej pory.
~radek231
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Żałuję że pozwoliłem sprzedać ten samochód nowe Generacje jak np B6 passata już wielokrotnie pożarły portfel na naprawę . Chyba niebawem poszukam u Helmuta kolejnego B4 :)
~jabollo
Kombi 1.6 100KM 74kW
Jeśli komuś nie przeszkadza rocznik i świadomość, że to auto którym jeździ pół Polski, a ceni sobie ergonomię, wygodę i ekonomię, to auto jest zdecydowanie dla niego.
Dziennik kosztów dla Volkswagen Passat B4 Kombi
6,9
8,9
10,6
~wiesiek
Kombi 2.0 115KM 85kW
Ja na samochód z połowy lat 90-tych to cóż można od niego wymagać. Nie psuje się, z instalacja gazową jest dosyć ekonomiczny. Można nim jeździć i jeździć, aż się znudzi.
Volkswagen Passat B4 Kombi