Lista ocen Volkswagen Passat B2 Kombi (23) - Widoczność

Na liście zabraknie 31 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~ml
Kombi 1.6 TD 70KM 51kW
Jest ok, widoczność wszędzie na boki, chociaż do długiej maski przy manewrach trzeba się przyzwyczaić, żeby ją wyczuć. Z tyłu jest fatalna skośna szyba (kombi) - ani to pojemności nie podwyższa, ani widoczności nie usprawnia... Czemu to miało służyć? Z zazdrością patrzę choćby na Volvo 240.
~Tre91
Kombi 1.6 TD 70KM 51kW
Nie jestem pewien, czy jest to typowa charakterystyka kombi, ale w żadnych innym aucie, którym jeździłem nie miałem aż tak świetnej widoczności.Nisko umieszczone, duże szyby, całkiem spore lusterka,wąskie słupki i kanciaste rysy na prawdę bardzo pomagają.
Kombi 1.6 TD 70KM 51kW
Szyby, ach te szyby... Widoczność więcej niż dobra, dodatkowa zaleta to cienkie słupki przednie!!! Służbowo jeżdzę VW Caddy który nie umywa się jeśli chodzi i widoczność gdziekolwiek. Może tylko troszkę większe lusterka by się przydały... może.
~artur89
Kombi 1.8 87KM 64kW
Widoczność doskonała, wymiary auta są bardzo dobrze \'wyczuwalne\', przednie słupki wąskie i dobrze poprowadzone niczego nie zasłaniają, lusterka odpowiedniej wielkości zapewniające dobrą widoczność wokół auta.
~NAWROT nawrotvw@op.pl
Kombi 1.6 75KM 55kW
Z widocznością w tej furze jest różnie, ogólnie siedzi się dość nisko więc problemy będą miały osoby niskie, ja mam 182cm, i nie narzekam, chociaż średnia jest widoczność do tyłu.
~Jacek
Kombi 1.3 60KM 44kW
Napisałbym super, bo z kombi naprawdę wszystko widać ale niestety końca tej maski i przednich narożników to nie widzi nikt kto tym jeździ.
~RadaR
Kombi 1.6 75KM 55kW
Jest okey. Moje auto to kombi więc do tyłu jest spoko tylko długa przednia maska i niska pozycja za kierownicą może ograniczyć ciut widoczność niższym osobom.
~botrek@wp.pl
Kombi 1.6 D 54KM 40kW
widoczność dobra we wrzystkich kierunkach , chociaż podczas parkowania i manewrowania na ciasnych parkingach przeszkadza długi przód
~djkagan@wp.pl
Kombi 1.8 90KM 66kW
Do przodu super wszystko widać, jedynie co do tyłu się trzeba nieco przyzwyczaić ale to z racji wielkości auta.
~juri
Kombi 1.6 75KM 55kW
Niezla , tylko trzeba sie przyzwyczaic do dlugosci . Po przesiadce z mniejszego auta drobne stluczki gwarantowane przy cofaniu.
Volkswagen Passat B2 Kombi