Lista ocen Volkswagen LT I (19) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 12 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~micom@o2.pl
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
Wspomaganie musi być bo na dziurach mozena sie nakrecic jak jest zaladowany,zwrotność jest ok chyba nawet lepsza niz sprintera max[ale testu nie robilem :-)].Zawieszenie i cała reszta ok mozna spokojnie pakować na MAXA - NIC GO NIE RUSZA :-))))))) Zawieszenie jest twarde i sztywne co moze przeszkadzac na dziurach,ale o niebo lepsze od tego ze sprintera w ktorym na dziurach i nierownosciach czlowiek siedzac na fotelu \"lata\" calym cialem po...
~KLM
Furgon 2.4 D 75KM 55kW
Jak na samochód o takich gabarytach "eltek" radzi sobie całkiem nieźle ze skrętem i manewrami. Prowadzenie tego pojazdu, nawet dla początkującego kierowcy ciężarówki, jest bardzo łatwe. Samochód dobrze trzyma się nawierzchni. Zawieszenie LT-ka jest przeciętne, samochód dość mocno odczuwa wszelkie nierówności podłoża. O wspomaganiu kierownicy w tym modelu mogłem tylko pomarzyć...
~Mario mariusz.korz@wp.pl
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
Poprostu rewelacja jest wygodniejszy niż auta osobowe, prowadzi się go dziecinnie prosto. Jednakże w niektórych modelach brak wspomagania (tak jest u mnie) także nie polecam do manewrowania po parkingach - ciągnie się go jak byka za rogi
~Łukasz Rybczyński z Wołuszewa 69
Furgon 2.4 D 75KM 55kW
Układ kierowniczy to chyba najsłapsza strona tej marki. Jak wracam zestawem z niemiec to tak mnie prowadza po jezdni że muszę cały czas trzymać sztywno kierownicę.
~Maciej macexe@o2.pl
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
bardzo wolne ale wyjątkowo dzielne auto, napędy dzialają bez awaryjnie, daje radę w największych dziurach i nerównościach, piasek, bloto nic go nie zatrzyma.
~Tomek
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
Przy niezbyt wielkich nakładach finansowych można usunąć wszystkie niedociągnięcia w zawieszeniu. Auto prowadzi się znakomicie!
~Ramzes
Furgon 2.4 D 75KM 55kW
w zime jest problem ( tak jak zresztą w każdym busie) z jazdą jak jest pusty tzn. nie jest obciążony tył ale ogólnie jest nieźle
~seba
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
super się prowadzi zwinny ale zawieszenie wahaczowe to w moim wypadku wielki nie wypał super na pusto.
~peps@op.pl
Furgon 2.4 TD 90KM 66kW
jest szeroki zawieszenie bez rewelacji ale fajnie idzie po zakrętach jak na taki duże pudło
~irek(46)
Furgon 2.4 D 75KM 55kW
zawieszenie dobre tylko nasze drogi je zbyt szybko wykańczają