Lista ocen Volkswagen Jetta VI Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW 2014-2017 (5) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 4 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Fryderyk B.
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
VW'y w mojej opinii generalnie są samochodami przecenionymi, co najmniej o 20% i gdyby nie okazja cenowa, która wzięła sie nie wiem skąd, nie stać by mnie było na to auto. Natomiast w całej swojej doskonałości firma mogłaby księgowych trochę utemperować. Bo jak tu się odnieść do marnych plastików boczków drzwi, czy dołu deski rozdzielczej. A już to, że w wersji High Line w samochodzie z 2015 r. nie ma gniazda USB napawa mnie zdumieniem. I...
~Przemo
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
Auto drogie jak dla mnie ale przynajmniej wiadomo dlaczego. W porównaniu zwłaszcza ze Skodą czuć jak by to była inna klasa samochodu. Nic nie trzeszczy, a materiały są o wiele lepszej jakości.
~Ole-ole
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
Zadbane, pewne i bezwypadkowe auto nie będzie tanie. Ale jak komuś nie przeszkadza nieco trochę tandetne wykończenie boczków drzwiowych to będzie zadowolony.
~Ianek
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
Podobnie wyposażony golf wariant jest (był w chwili zakupu) droższy. Oczywiście zawsze mógłby być tańszy.
~Wojciech
Sedan Facelifting 1.4 TSI 150KM 110kW
Jeżeli ktoś lubi sedany to za tą cene lepszego nie znajdzie.
Volkswagen Jetta VI Sedan Facelifting