Lista ocen Volkswagen Golf VII Hatchback 5d Facelifting 1.4 TSI 125KM 92kW 2017-2019 (6) - Ergonomia

Na liście zabraknie 2 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~mario_stone
Hatchback 5d Facelifting 1.4 TSI 125KM 92kW
Wzorowa, nie ma o czym pisać ale punkt odejmę i tak za małą wpadkę z gniazdem usb, umiejscowione w bardzo niewygodnym miejscu, do tego jest tak ciężko coś tam włożyć, że trzeba się dodatkowo nachylić czy aby na pewno wkładamy dobrą stroną wtyk. Przeszkadza mi też bardzo, ale to bardzo złe umieszczenie gniazda zapalniczki. Umiejscowienie jej między lewarkiem skrzyni biegów a podłokietnikiem powoduje, że kabel ciagle się "pałęta" pod ręką a...
~metal heart
Hatchback 5d Facelifting 1.4 TSI 125KM 92kW
Wygodne fotele, chłodzony schowek, miejsca na kubek dobrze umiejscowione. Zapalniczka natomiast fatalnie. Sterowanie podstawowymi rzeczami jest manualne, co naturalnie stanowi przewagę nad dzisiejszymi tabletowcami. Ekran natomiast mam wrażenie, że mógłby być umiejscowiony trochę wyżej. Bagażnik nie za duży w tym segmencie. Dla 2 osób powinno starczyć.
~Tim
Hatchback 5d Facelifting 1.4 TSI 125KM 92kW
Bez zarzutu, z całą pewnością konkurencja mogłaby się uczyć. Wszystko czytelne i pod ręką, przyciski i przełączniki działają z przyjemnym oporem, wyświetlane informacje są duże i czytelne i fam gdzie być powinny. Brak udziwnień to wielka zaleta golfa.
~TomekL
Hatchback 5d Facelifting 1.4 TSI 125KM 92kW
Ergonomia jest super - praktycznie nie musiałem zaglądać do instrukcji aby wiedzieć gdzie co jest, co mi się rzadko zdarza. Na plus jest to, ze są fizyczne gałki głośności i klimy, wiec mogę to zmieniać w trakcie jazdy ie odrywając wzroku.
~Bogusław
Hatchback 5d Facelifting 1.4 TSI 125KM 92kW
Wszystko na swoim miejscu, intuicyjny infotainment , każdy średnio rozgarnięty kierowca ogarnie to szybko.
~Franciszek
Hatchback 5d Facelifting 1.4 TSI 125KM 92kW
Bezproblemowa - wsiadasz jedziesz ! Wygodnie.
Volkswagen Golf VII Hatchback 5d Facelifting