Lista ocen Volkswagen Golf IV Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW 1999-2006 (14) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 18 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Wilk132@op.pl
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Klima i ogrzewanie działa bez zarzutu idałem byłoby elektryczne ogrzewanie lusterek oraz elektryczne ogrzewanie przedniej szyby (choć nie wiem czy jest dostępne u któregoś z konkurentów , może w focusie??)
~effendi
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Klimatronik działa świetnie zarówno latem jak i zimą.Szkoda że nie można ustawiać w zimie niższych temperatur niż 18st. Albo chłodzenie albo od 18 wzwyż. W zimie 18 w środku to jest za gorąco.
~Bil Cllinton
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Mogłoby być lepiej. Wentylacja i przestrzeń dla pasażerów tylnej kanapy w szczególności jeśli chodzi o ilość miejsca na kolana to największa porażka tego autka.
~Bartek
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Czasami problem z odparowanie tylnych szyb w temperaturach 3*c do 8*c , takiej typowo jesiennej pogodzie , do chłodzenia nie mam żadnych zastrzeżeń.
~bhryniewicz@gmail.com
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Bardzo wolne nagrzewanie się silnika w zimie a co za tym idzie wolne nagrzewanie kabiny. Pocieszające jest to że cierpi na ten problem wiele diesli
~kris
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
czasem parują szyby pomimo wymienionego filtra. Nie wiem od czego jest to uzależnione. Mam climatronic i czasem
~perma89
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Bez rewelacji ,częste problemy z zgrzybiałym układem i parującymi szybami ,ale klimatyzacja wzorowo :P
~Robert Michalski
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Wentylacja ogrzewanie i klima dziala doskonale. Do odparowywania szyb trzeba wlączyć klimę.
~GOLF TDI
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Klimatyzacja działa przeciętnie, wydaje się że ogrzewanie wnętrza też zajmuje dłuższą chwilę.
Dziennik kosztów dla Volkswagen Golf IV Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
6,2
~mikolajdach@yahoo.pl
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Jak ma być ciepło to jest, jak zimno to jest zimno. Czyli ok.
Volkswagen Golf IV Kombi