Lista ocen Volkswagen Golf IV Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW 1999-2006 (13) - Układ jezdny

Na liście zabraknie 19 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Wilk132@op.pl
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Dla mnie jest OK ale zanaczam że nie jestem fanem sportowej jazdy po zakrętach, myslę że ktoś wymagający mógłby się przyczepić. Ogólnie lubię prowadzić to auto więc chyba jest ok. Jedynym minusem jest niskie zawieszenie 2 razy parkując w trawie zgubiłem przedni spojler spod zderzaka.
~Robert Michalski
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Wymienilem wlaśnie amorki w 9 letnim aucie w Polsce od 3 lat, podejrzewam że byla to pierwsza wymiana. Generalnie prowadzi się calkiem dobrze, aczkolwiek nie jeżdzilem np. focusem więc nie mam porównania. Uklad kierowniczy ok.
~GOLF TDI
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Pomimo dużego przebiegu żadnych luzów w zawieszeniu. Dobre prowadzenie w zakrętach. Niestety zbyt mały prześwit, na parkingach należy uważać przy dojeżdżaniu do krawężników.
~Olek S.
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Zawieszenie jest za niskie, uwaga na krawężniki i studzienki!!!! Po obciażeniu tył trochę skacze i dobija, szybko siadaja tylnie amory ale mechanicznie zawieszenie jest trwałe.
~mikolajdach@yahoo.pl
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Auto pomimo ESP i ASR ma kłopoty z trakcją przy biegach 1-2, na śliskiej nawierzchni nawet na 4`ce.
~Bartek
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Zerkajac na forda fukusa stwierdza ze mogłby byc lepszy tez nasz uklad jezdny .
~Bil Cllinton
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Bardzo dobrze i przyjemnie. Amortyzatory też wymieniłem przy 240 tys.
~perma89
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
przy 250 tys. Regeneracja maglownicy . koszt 400 zł :)
~bhryniewicz@gmail.com
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
Bardzo dobre trzymanie, dość łatwo wyczuwalna granica.
~kris
Kombi 1.9 TDI 110KM 81kW
póki co jest ok. Słyszałem że bywa różnie
Volkswagen Golf IV Kombi