Lista ocen Volkswagen Golf IV Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW 2000-2003 (37) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 66 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~all_tom
Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW
Golfy są drogie. Odradzam tanie egzemplarze bo można się przejechać na zaniedbanym aucie. Ceny są bardzo tanie. Najlepiej kupić silnik benzynowy 1.6 z katalizatorem i zamontować gaz lub diesla. Ale diesel będzie droższy, z większym przebiegiem i mogą być małe problemy w zimie z zapalaniem raz na pewno ma gorszą kulturę pracy i jest znacznie głośniejszy. Ja kupiłem benzynę i wam też polecam.
~Hack Pozdro
Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW
najwazniejsze to co kupujecie bardzo wazna jest ksiazka auta czy autko było serisowane czy nie przez stacje autoryzowane !! wtedy wiem co autko przeszło i tp czy ma przejechane 100 czy nawet 300 tys to bez znaczenia wazne jest co było i do jakiego stopnia bylo robione. a druga sprawa jak ktos sprowadza auto za granicy i wypisuje ze mu niepasuje to niedziwota !!!!!!
~herbu
Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW
Obecnie ceny aut są już na bardzo niskim poziomie - za około 5000 zł można kupić rokujące na przyszłość auto. Jedyny problem to znalezienie zadbanego egzemplarza, co będzie wyzwaniem, gdyż 95% aut na rynku jest dotkniętych przez rdzę, której usunięcie nierzadko jest już nieopłacalne.
~Bartek
Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW
Za takie pieniądze to porażka, nie wiem dlaczego golf tak trzyma cenę. Lepszym wyborem okazuje się astra albo siena. Golf to "zabawka" dla ludzi chcących szpanować. W Polsce ciągle panuje mit o niezawodności Golfa, potwierdzam iż jest to tylko MIT. Auto warte max 1/2 swojej ceny.
~oburzony
Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW
trudno sprzedac dobry egzeplarz,latwiej kupic ruine z zachodu z cofnietym na maxa licznikiem i po"starszej osobie"ktorej to autem jezdzil nacpany wnuczek z faza ze chca go porwac;]efektem czego sa negatywne opinie uzytkownikow wyjechanych aut zza odry.
~Marcin :)
Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW
Za 15000 już można kupić naprawdę dobrego golf\'a. Osobiście polecam, chociaż chciałbym mieć bmw i nie raz myślę o sprzedaży, to co dam swojego golfa do mechanika, to okazuje się, że to jakaś pierda, za parę groszy i jeżdżę dalej :D
~Krzydliniarz
Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW
Dobre auto za \"dobre\" pieniądze. Jeszcze parę lat temu było to auto jak na swoją klasę drogie. Dzisiaj już stosunek jakości do ceny wyrównał się. Polecam silnik 1.4 benzyna lub któryś z dieslów.
~milo
Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW
Jak na 1.6 pryska nienajgorzej, niestety przekraczając 130 trzeba liczyć się z hałasem prawie takim jak w malcu. No i skromne (to mało powiedziane) wyposażenie dodatkowe.
~Bogdan
Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW
cena w stosynku do wypasażenia jest dość wysoka w stosunku do jakości nie jest źle serwisowanie nie jest drogie (ale zbyt czeste wizyty)
~PanSympatyczny
Hatchback 1.6 16V 105KM 77kW
Za te \"piniendze\", sądzę, że to jedna z najlepszych opcji. Pełnoprawne, dobre auto do wożenia się bez upokorzenia.
Volkswagen Golf IV Hatchback