Lista ocen Volkswagen Golf III Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW 1996-1997 (18) - Bezawaryjność (poważne usterki)

Na liście zabraknie 34 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~gpbb
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
Przy mojej eksploatacji oraz użytkowaniu tego samochodu przez poprzedniego właściciela nie ujawniono jakichkolwiek poważnych usterek. Jest to samochód naprawdę niezawodny! Spokojnie można jechać na długą trasę, będąc pewnym, że dojedzie się do celu bez "niespodzianek".
~Filip
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
Żadnych problemów z silnikiem, skrzynią, turbosprężarką, pompą i wtryskami (mam niski przebieg 180 000) (jeszcze nigdy nic z tym nie robione, widać że fabryka) Za to psuje się osprzęt: - alternator, rozrusznik, padła pompa wspomagania
~FAN VW
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
PSUJE SIE COŚ NON STOP TU 50 ZŁ TAM 300ZŁ TEGO GOLFA JUŻ PRZEPŁACIŁEM MOGŁEM KUPIĆ DRUGIEGO W CENIE NAPRAW TEGO ,,AUTO LUBI OLEJ SOBIE ŁYKNĄĆ GUBI WODĘ NIE WIADOMO GDZIE GŁOWICA ROBIONA CO ROKU
~Ronivw
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
Patrząć na urzytkowników 2.0 TDI dziękuje za to co mam :) tam głupi napęd pompy oleju kosztuje tyle co moje auto jest warte. Ja dzisiaj jade w trase 2000km i się nie boje :)
~Michał
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
Nigdy mnie nie zawiódł. Może raz jak mi się niespodziewanie urwał pasek rozrządu (mimo małego przebiegu nim) i miałem grubszy remont. Ale nie można tego traktować jako wady samochodu.
~bawpawel@buziaczek.pl
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
nie miałem żadnej poważnej usterki, chociaż raz w trasie poszedł mi jeden przegób, ale mogłem go wcześniej wymienić, gdyż było czuć zatarcie.
~fan VW
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
stosuję zasadę ZAPOBIEGAć awariom,jeżdżę VW od 1991 roku jeszcze nigdy nie stanąłem na drodze
~Mariusz_wawa
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
Zdazaja sie... Turbina.. niestety w 110 jest to wada i zawieszenie..
~tomektz@tlen.pl
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
Głownie czesci eksploatacyjne ale wieczne problemy z turbosprezarka.
~arekpaw1@wp.pl
Hatchback 1.9 TDI 110KM 81kW
problemy z hamulcami, wspomaganie układu kierowniczego, TURBO
Volkswagen Golf III Hatchback