Oceny Volkswagen Caravelle T3 Transporter 1.6 D 50KM 37kW 1981-1990

Najnowsze oceny Volkswagen Caravelle T3 Transporter 1.6 D 50KM 37kW 1981-1990

3,3
~banan
Transporter 1.6 D 50KM 37kW
Ogólnie to bardzo fajne auto - prawie kultowe:) W porównaniu z innymi markami tej klasy to trzyma się naprawdę dobrze. Bardzo trwała i prosta konstrukcja. Jest ekonomiczny. Wiele napraw można samemu przeprowadzić. Dostęp do części jest łatwy (przynajmniej do diesla) i są tanie. Bardzo pojemny i uniwersalny Niestety częste usterki. Mało sprany silnik (żółw). Prawdę mówiąc to z jednej strony już mi się znudził i chciałbym (gdybym mógł:D)...
~Użytkownik T2 od 8 lat.
Transporter 1.6 D 50KM 37kW
Jak na konstrukcję z lat 80´ samochód idealny na samochód roboczy dla osób których nia stać na coś lepszego. Odpowiednio traktowany odpłaca się bezawaryjną pracą w całkiem przyzwoitych warunkach.
3,8
~Rumcajs
Transporter 1.6 D 50KM 37kW
Autko jak dla mnie jest nie do zastąpienia, tak na wypady ze znajomymi jak i do przewozu towarów. Najbardziej wytrzymały dostawczak jakim kiedykolwiek jeżdziłem, posiadam również T4 ale niech się schowa za T2. Jest to auto dla tych którzy potrzebują w miare niezawodny pojazd za niewielkie pieniądze
~bulibus@wp.pl
Transporter 1.6 D 50KM 37kW
biorąc pod uwage : wiek samochodu,koszty części i wszystko inne o czym trzeba pamiętać - dobrze jest. Są niby samochody młodsze,lepsze ? ale o ile droższe!!! W utrzymaniu tańszy od "osobówki 1,6" (przynajmniej w moim mieście!!!)
~Kuracz
Transporter 1.6 D 50KM 37kW
Swietne jak nie najlepsze auto dla malych firm budo-elektro-brukarskich i tym podobnych.
4,7
~gogo
kupiłem go przypadkowo i mam go już 8l, bezawaryjne, bezproblemowe auto
4,4
~Mocar Gdynia
Transporter 1.6 D 50KM 37kW
Było by doskonale jakbym kupil takiego nofffke....
3,1
~Franko
Transporter 1.6 D 50KM 37kW
nie wiem jak inne ale mój praktycznie już nie ma podłogi,silnik do remontu (pali ponad 1,5l oleju/1000 km)..
~schwyntzu
Transporter 1.6 D 50KM 37kW
Bardzo fajny mały dostawczak, o wysokiej niezawodności i niskimi kosztami utrzymania. Przestrzeń ładunkowa zadowalająca, ale mogła by być większa.
~zubrzyk
Transporter 1.6 D 50KM 37kW
auto niezastąpione, bardzo wdzięczne, ładne i ekonomiczne, uniwersalne i bezpieczne (jak na r 82) nic dodać nic ująć !
Volkswagen Caravelle T3 Transporter