Lista ocen Toyota Yaris III Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW 2014-2017 (16) - Łatwość utrzymania (pod względem kosztów)

Na liście zabraknie 6 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Krzysztof
Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW
Nie wiem jak ludzie potrafią osiągnąć tak wspaniałe rezultaty. Mój Yaris to istna porażka. Pali jak smok. Po mieście nie schodzi 8,6 , zimą to 9,5 po mieście i to tylko 50km/h Autostradą to tylko 90km/h i wtedy zmieści sie w 6-6,5 a jak szybciej to zaczyna się "wir w baku " Zgłaszaliśmy problem w ASO ale bez odzewu. Auta nie polecam.
~okoo
Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW
auto posiadam nowe z salonu wskazanie mojego spalania jest tylko z wyswieltlenia komputera w aucie spokojnie jadac prosta drogo 50-60 na godz wyswietla nawet 2,4 ok 70-80 na 6 biegu to 3,7 na prostej drodze tak ze eko jazda skutkuje
~Marek
Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW
Auto praktycznie nowe więc nie za wiele nie mogę napisać, porównywalne jedynie z Oplem i części eksploatacyjne na podobnym poziomie, więc duży pozytyw.
~ts
Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW
Jestem posiadaczem od nowości przez 4 miesiące mam pokonanych 21 tyś. km. Średnie spalanie 8 l/100. Jazda naprawdę dynamiczna! Miasto i trasy
~Andrzej D
Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW
nowy jest, to trudno żeby się psuł. cena była wysoka, ale na każdym kroku widać jakość i staranność wykonania. tylko te spalanie...
~Markowski3
Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW
no serwis toyoty do najtańszych nie należy , ale w zaciszu garażu można wszystko zrobić taniej.
~Comerc
Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW
Koszty utrzymania Toyoty nowej - brak zdania na ten temat. Na pewno czuć tu jakość, więc wsiadać i jechać.
~Zbigniew
Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW
Zakładałem mniejsze spalanie. Przeglądy co 15 tys. Koszty akceptowalne.
~Jan Winnicki
Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW
Pali niedużo miasto 6,5l trasa 5l (90km/h)
~Piotr K.
Hatchback 5d Facelifting 1.33 Dual VVT-i 99KM 73kW
Auto pali sporo w cyklu miejskim, przeglądy są dość drogie.
Toyota Yaris III Hatchback 5d Facelifting