Lista ocen Toyota Yaris II Hatchback 5d (166) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 157 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Tomek
Hatchback 5d 1.33 Dual VVT-i 101KM 74kW
W skali ocen od 1 do 5 daję 4 (4-) a to ze względu na brak systemu Stop and Drive w tym modelu, wykończenie (plastiki lekko trzeszczące, mat plastiku chyba z nie najwyższej półeczki), nijaka kolorystyka wnętrza modelu Sol, także to spalanie w mieście... może w Japonii jest lepiej i faktycznie spala 6,6 - 6,9 jak bodaj piszą w folderze firmowym
~Kitajec ;)
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
Bardzo dobre, bardzo ładne auto, bardzo pojemne, dosyć drogie, ale bezproblemowe, pewne, żadnych problemów w serwisie. Serwis jest drogi. Części poza serwisem tanie (tamte czasy minęły). Bardzo fajne autko dla ludzi, którzy cenią sobie spokój i pewność. Przy normalnej eksploatacji zakup diesla zupełnie się nie opłaca, a 1-ka jest niezbyt żwawa. Polecam 1,3.
~grzes
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Bardzo drogi, duża strata na wartości wbrew temu co ogólnie się mówi, rozczarowanie jakością monatażu tego samochodu, wychodzącą rdzą, niepewności czy coś się nie wydarzy i za ile, szczęśliwy jestem że już toyot nie mam. Nie kupiłbym jej jescze raz nawet za 50% ceny ten samochód poprostu nie jest tyle wart
~martinss
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Kupiłem go od firmy za atrakcyjną cenę więc naprawę nie mam co narzekać.Samochód przez kilka lat miał przeglądy regularne i wszystkie materiały wymieniane na bieżąco. Jedynie sprzęgło wysiadło przez ludzi którzy nie potrafili jeździć. Na nowy Yaris nigdy bym się nie zdecydował
~Leszek
Hatchback 5d 1.0 VVT-i 69KM 51kW
Jesli kupowac Yarisa, to na dlugie lata. Ja zaplacilem 43 tys zl za nowy samochod, a teraz po 3 latach stracilem 50 procent wartosci. W porownaniu z konkurencja jest za drogi. W seryjnym wyposazeniu dostepny w kolorze bialym i czerwonym. Inny kolor to doplata.
~falkon
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
Posiadam wersię SOL ale dodatki /światła przeciwmgielne,czujniki parkowania,felgi aluminiowe, nakładki na progi,listwy boczne, chlapacze przód tył, blokada skrzyni biegów ,dywaniki gumowe/ wyniosły 7000 zł.Jest to drogo jeśli wersja YARISA 1,3 i lakier metalik kosztuje 56000 zł.
~Tomi
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Cena za D4D za wersję SOL jest naprawdę duża i podchodzi pod Corollę. Ale ja wychodzę z założenia, że lepsze autko dobrze wyposażone, a mniejsze niż większe i ubogie. Nie żałuję ani złotówki wydanej na to auto. I obym później nie zaczął żałować :D Polecam szczególnie tą wersję!
~Tomasz
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
Jak na auto prawie 10 letnie jest troche za drogie. No ale może cena idzie w parze z jakością. Jeszcze tylko co do serwisu, jego ceny wcale nie są takie kosmiczne. Dla przykładu podam, że wymiana żarówki w toyocie w Rybniku kosztowała mnie 5 zł.
~cadet111
Hatchback 5d 1.4 D-4D 90KM 66kW
Warto, dla tych którzy chcą wsiąść i jechać, i nie zastanawiać się czy coś się popsuje, płacisz więcej, ale masz gwarancję spokoju. Po fordzie i seacie to naprawdę mam spokój. Ogólnie cena auta wyższa niż odpowiedników w danym roczniku.
Dziennik kosztów dla Toyota Yaris II Hatchback 5d
5,1
7,2
7,2
~rafik11
Hatchback 5d 1.3 i VVT-i 86KM 63kW
niesty za tą cenę wymagam więcej, kosztowała mnie 49kzł więc trochę wymagam. Gdybym mial komuś polecić samochd z czystym sumieniem kupcie sobie aveo 1,4 16v z pelnym wyposażeniem i będzie bardzej zadowoleni no chyba że komuś chodzi o prestiż
Toyota Yaris II Hatchback 5d