Lista ocen Toyota Yaris I 1.3 i 16V 86KM 63kW 1999-2005 (82) - Wentylacja i ogrzewanie

Na liście zabraknie 108 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~stirrer
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Tu byloby dyskonale gdyby zaistaniala mozliwosc regulacji natezenia nawiewu na poszczegolnych wylotach. Poza tym klimatyzacja dziala swietnie, ogrzewanie rowniez - sprawnie i wydajnie.
~Goliathus
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Nie mam klimy, więc o tym nie napiszę. Jeżeli chodzi o ogrzewanie, to w zimie przy -25, 7min jazdy i ciepełko. Szyby bardzo szybko odparowują.
~Michal P,
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Werja z klima nie ma problemow z nadmiernym nagrzewaniem sie plastikow. Przez rok jezdzilem bez i po zalozeniu odczulem bardzo duza ulge.
~tadeus; tolczak@orange.ichtj.waw.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zimą wnętrze szybko się nagrzewa (choć latem ciut ciepło) dmuchawa radzi sobie bardzo dobrze z parującymi szybami.
~Tom
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Ogrzewanie jak zacznie grzać to już nie ma zmiłuj się. Bardzo ciężko wypośrodkować jakąś temperaturę w środku auta.
~robo
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Mało skuteczny nadmuch niższych biegów na szyby, ale to chyba wina wszystkich aut z klimą. Nie najlepiej dobrane kierunki nadmuchów.
~Wiktor
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Brak kilmy więc nie bede najeźdzał zbytnio, ale szyby niestety parują i ciężko bez otwarcia okna się tego pozbyć czasem
~mamile
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Nie paruje, dobrze grzeje i chłodzi. Czego więcej trzeba? Kiedyś jeździłem Polonezem i 126p ...
~martinskorpio@wp.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Według mnie \"grzanie\" ma bardzo dobre, a bywały temperatury około - 20 i można było nieźle nagrzać środek.
~yonki11@wp.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Klimatyzacja manualna radzi sobie z wnetrzem autka. Szybciutkie nagrzanie wnętrza zimą.