Lista ocen Toyota Yaris I 1.3 i 16V 86KM 63kW 1999-2005 (83) - Stosunek jakość/cena

Na liście zabraknie 107 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Magda
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
samochod smierdzi jak stare skody, platiki tak twarde i trzeszczace jak w prlowskim duzym fiacie,tapicerka dla wujka zenka, przesuwanie i przelaczanie roznych rzeczy jak fotele i wlaczniki to udreka i ciagle silowanie sie zeby zadzialalo
~Łukasz W.Winiacz | winiacz1@tlen.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Autko dobre w cenie nie odstającej raczej od konkurencji. Jakość jest niestety gorsza niż się spodziewałem - tandetne plastiki, stukające mechanizmy zamków w drzwiach, stuki tylnej belki. Koszty eksploatacji podnosi drogi autoryzowany serwis...
~pan_samochodzik
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Za duże pieniądze goły samochód - bez elektryki, klimy, nawet centralnego do tego conajwyżej średniej jakości. Aso nie chce nic naprawiać, wszytsko wina użytkownika - Toyota Włochy w Warszawie
~Wiktor
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
39000zł na początku 2004roku to była atrakcyjna cena jak na takie wyposażenie, dziś bym za tą kase miał lepszy samochód. To nie mój smaohcó, dziś wiedząc o nim to co wiem, nie polecałbym go juz tak jak wtedy
~yarismen
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Samochód sprowadzony. Z pewnych rąk za grosze. No może trochę przesadzilam, ale wyposażenie full. Jestem zadowolony. Nie ma lepszego samochodu. Inne to namiastka auta w porównaniu z moją toyotką!!!
~am
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
jak na takie male auto, w porownaniu do konkurencji- drogi. jednak niezawodonosc, oraz to co oferuja- super. auto jednak b. malo traci na wartosci i b. latwo je srzedac.
~yonki11@wp.pl
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
1.3 SOL 5-drzwiowa - 52,5 tys zl. Cena wysoka, lecz wyposazenie pelne. Jednak ponad 50tys zl za autko segmentu B to juz duza kwota. Wyposazenie niestety kosztuje.
~Maciek
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Auto bardzo przyjemne, żwawe, ekonomiczne, niezawodne. Ale za 46 tys oczekiwałbym lepszej jakości materiałów użytych do wykończenia wnętrza. Plastiki sa bardzo toporne.
~mamile
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
Auto jest drogie w zakupie. Taniej można kupić Corsę lub Fiestę. Konkurencja jest też chyba "milsza" w środku i bardziej wypasiona. Ale ...
~Tomek X
Hatchback 1.3 i 16V 86KM 63kW
W sumie autko z klomatyzacją kosztowało ponad 46 tys jest warte tej ceny ale zawsze byłoby miło gdyby w kieszeni zostało powiedzmy ok 5 tys.