Lista ocen Toyota Verso Minivan Facelifting (19) - Bezawaryjność (drobiazgi)

Na liście zabraknie 22 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~arvedu
Minivan Facelifting 1.8 Valvematic 147KM 108kW
tu mam największy dylemat, bo mechanicznie wszystko jest ok, ale mam problem z przednią szybą, która zniekształca obraz, była wymieniona na gwarancji, ale druga tez jest felerna:/ jazda z taką szybą jest irytująca, a poza tym po przejechaniu kilkudziesieciu km normalnie bolą oczy.
~ererka
Minivan Facelifting 2.0 D-4D 124KM 91kW
Niemiłe zaskoczenie na początku użytkowania. 2x wymiana napinacza paska osprzętu po 3 i po 6 tyś kilometrów (charakterystyczne cykanie po gwałtownym dodaniu gazu w przedziałe 1500-2 tyś obr) Wymieniono na gwaracji Za drugim razem użyto jakiś wzmocniony element i problem ustąpił.
~sielim
Minivan Facelifting 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Odpukać w niemalowane, jest ok. Będę wymieniał lewy tylny reflektor. Dopóki tylko zaparowywał uznałem za normę, ale teraz jest już po prostu brudny. W serwisie na przeglądzie obiecali, że wymienią.
~Sławek
Minivan Facelifting 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Jeżdżę dużo, robię jakieś 50kkm na rok i dlatego ta marka jeszcze dość znosi moje podróże bo jest mało awaryjna i dlatego jest ze mną.
~Sajmon
Minivan Facelifting 1.8 Valvematic 147KM 108kW
W tym nic się nie dzieje w poprzednim (diesel) problem był z filtrem cząstek stałych.
~LafarM
Minivan Facelifting 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Na razie jest OK, ale o czym pisać skoro od zakupu zrobione jest niewiele ponad 2 tys. km.
~Sylwek
Minivan Facelifting 2.0 D-4D 124KM 91kW
ośmioletni samochód - 4 lata jazdy u mnie - brak jakichkolwiek usterek
~Bodek
Minivan Facelifting 1.6 D-4D 112KM 82kW
jak do tej pory nawaliło podgrzewanie lusterek na gwarancji naprawili.
~Qirol
Minivan Facelifting 1.8 Valvematic 147KM 108kW
2000 km więc nie ma prawa, chociaż przez 1500 km piszczały hamulce?!
Dziennik kosztów dla Toyota Verso Minivan Facelifting
6,6
7,7
~Kris
Minivan Facelifting 1.8 Valvematic 147KM 108kW
Tylko naprawa osłony wydechu pod autem
Toyota Verso Minivan Facelifting