Lista ocen Toyota Prius III Hatchback 1.8 HSD 136KM 100kW 2010-2011 (9) - Widoczność

Na liście zabraknie 4 opinii, w których wybrana kategoria jest pusta
~Han Solo
Hatchback 1.8 HSD 136KM 100kW
Widoczność do przodu i na boki jest bardzo dobra, dzielona w poziomie tylna szyba trochę przeszkadza ale za to spojler zasłania źle ustawione światła jadących z tyłu samochodów. Kamera cofania i dolna część tylnej szyby bardzo szybko ulegają zabrudzeniu przy deszczowej pogodzie. Szmatka w bagażniku to obowiązkowe wyposażenie :)
~~MARIUSZ
Hatchback 1.8 HSD 136KM 100kW
bardzo przyjazne i przemyślane ergonomicznie tak z przodu jak i z tyłu bagażnik duży i pojemny 1 gwiazdkę zabieram za widoczność do tyłu z wnętrza, choc się już przyzwyczaiłem, ale to dla satysfakcji tych co nie mają kamery cofania. U mnie działa bardzo dobrze, jest czytelna w odbiorze odległości.
~chleb
Hatchback 1.8 HSD 136KM 100kW
Z widocznoscia w aucie jest slabo. Mam wersje bez czujnikow i kamery i powaznie zastanawiam sie nad zainstalowaniem jakiejs elektronicznej pomocy. Do przodu w miare ok , ale z tylu przeszkadza zalamanie na szybie i tylne slupki.
~Paweł Wróblewski
Hatchback 1.8 HSD 136KM 100kW
nawet bez kamery cofania jest nieźle, choć tył budził wątpliwości. Poprzednik - Ch Cruze, jak wiele innych tego modelu miał obitą pupcię bo mało widać przy cofaniu
~bacaj b
Hatchback 1.8 HSD 136KM 100kW
Widoczność do tyłu taka sibie- sytuację ratuje kamera cofania. Auto zbyt twarde i na 17 calowych kołach , plus nasze dziurawe drogi nie ma komfortu.
~kkk
Hatchback 1.8 HSD 136KM 100kW
z tyłu przeszkadza odrobine poprzeczka, ale czasem pomaga bo nie oślepiają nas w nocy inne samochody, przod i na boki idealnie
~indus2
Hatchback 1.8 HSD 136KM 100kW
Z tyłu dodatkowa szybka w klapie plus kamera. Widoczność super
~Leex
Hatchback 1.8 HSD 136KM 100kW
Do tylu może przeszkadzać dzielona tylna szyba.
~clin39
Jest dobrze.